CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE gör ett starkt 2020 och rekryterar flera toppnamn

CBRE har lyckats ställa om sin verksamhet på bästa sätt för att vara i linje med den föränderliga marknaden, utifrån pandemins påverkan. Därmed har företaget lyckats avsluta 2020 med ett gott resultat och ser positivt på 2021.

CBRE rekryterar tre toppnamn

CBRE signade flertalet affärer och nya uppdrag under Q4-20, samtidigt som man kontinuerligt förändrade och förädlade organisationen för att möta kundernas efterfrågan. Man har nu rekryterat in två seniora personer för att möta marknadens behov och stärka teamen ytterligare i ambitionen att vara den dominerande affärsrådgivaren inom fastighetsbranschen.

CBRE meddelar att Isabella Andersson tillträder tjänsten som Head of Property Management den 18 januari. Hon är väl känd i fastighetsbranschen med över 30 års erfarenhet inom olika sektorer. Isabella har arbetat i chefspositioner över 15 år där hon har visat imponerande resultat i ökat affärsvärde och effektiva teamarbeten.

CBRE_Sweden_Isabella_AnderssonIsabella kommenterar:

”Jag ser verkligen fram emot att börja på CBRE och teamet på Property Management i Sverige och globalt. Det ska bli fantastisk kul att lära känna kollegorna närmare och tillsammans utveckla affären och samarbetet med kunderna.”

Affärsområdet Occupier (Hyresgästrådgivning) förstärker med Tom Wadegård som börjar den 25 januari 2021. Han tillträder tjänsten Tenant Representation and Client Solutions, Nordics och han kommer närmast från WeWork. Tom har arbetat i fastighetsbranschen i 20 år och har gedigen kunskap om portfölj- och arbetsplatsstrategier, för alla storlekar av företag. Han har också mångårig erfarenhet av framgångsrika förhandlingar av mer eller mindre komplexa hyresavtal.

Anders Hansén, Head of Occupier, CBRE Sweden, kommenterar;

”Vi är så glada att Tom väljer att börja hos oss. Med honom i teamet stärker vi vårt erbjudande ytterligare och säkerställer vår plan att fortsätta växa i både den svenska och nordiska marknaden.”

CBRE_Sweden_Tom_W

Tom kommenterar:

”Jag ser verkligen fram emot att börja på CBRE och det marknadsledande Occupier teamet. Jag vill bidra med erfarenhet kring aktuella frågeställningar kring eget kontor vs. Flex/coworking och hur företag re-definierar sin lokalstrategi. Det ska bli riktigt kul att medverka till fortsatt utveckling av rådgivningen inom affärsområdet, på den nationella och internationella marknaden.”

CBRE är ledande inom rådgivning och analys för Occupier och Workplace inom fastighetsbranschen. Bolagets experter är mycket efterfrågade. CBRE analyserar kontinuerligt segmentet och publicerar löpande rapporter som ofta omnämns i media. Den senaste är Nordic Occupier Survey. Du finner den här >>

CBRE_Sweden_Timo_lomanCBRE stärker även teamet inom Project Management med Timo Loman, som flyttar från CBRE Finland till CBRE Sverige. Timo tar med sig sin kunskap och erfarenhet gällande komplexa byggprojekt för att expandera affären i Sverige. Detta är ett led i CBREs nordiska arbete där de nordiska länderna förväntas växa snabbare än de övriga europeiska länderna. Det nordiska arbetet och teamen möjliggör för medarbetarna att utvecklas och flytta mellan de nordiska länderna på ett effektivt sätt.

Patrik Kallenvret, VD på CBRE i Sverige välkomnar de nya kollegorna:

”Jag är glad och nöjd över att se hur både Property Management och Occupier teamen växer och får ytterligare kraft. Jag är säker på att både Isabella och Tom kommer bidra till CBREs erbjudande och affär och vår dominans på fastighetsmarknaden. Jag välkomnar också Timo till CBRE i Sverige. Vi har fler kollegor som förväntas byta arbetsplats inom Norden och vi har även inflyttningar från Asien till Norden. Det är ett kvitto på hur attraktiva CBRE i Sverige och Norden är som arbetsgivarvarumärke. Varmt välkomna till CBRE, Isabella, Tom och Timo!”

CBRE är den dominerande fastighetsrådgivaren i Sverige

Läs mer om CBREs affärsområde Property Management. Vi tillhandahåller ett brett utbud av tjänster, från kommersiell och teknisk förvaltning till hantering av hyresadministration och bokföring.

Läs mer om CBREs affärsområde Advisory and Transaction Services, Occupier. Vi hjälper kunderna att uppnå en optimal kontorsmiljö, bland annat genom översyn av fastighetskostnader, hyreskontrakt och rådgivare.

Du finner alla våra pressreleaser här. >> 

Följ oss även gärna i våra andra kanaler:

LinkedIn >>
Twitter >>
Instagram >>

Du prenumererar väl på Sveriges Fastighetsblogg, där delar vi med oss om erfarenheter och insikter från fastighetsbranschen: www.sverigesfastighetsblogg.se

Visste du att CBRE även har en Nordisk Fastighetsblogg?
Den heter Nordics Real Estate Blog och du finner den på https://www.nordicsrealestate.com/ 

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com 

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret är ansvarig för Capital Markets i Sverige och Norden.
Kontaktuppgifter: +46767633341

patrik.kallenvret@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen