CBRE utser Hansén till ny chef för Occupier Services

CBRE fortsätter sin satsning för de nordiska marknaderna och stärker teamet för Occupier Services med ny chef i Sverige som även ingår i den nordiska ledningen.
For English version, please click here >>

Ny Head of Occupier Services

Nyligen tillkännagav CBRE ytterligare utnämningar i sitt nordiska team. Nu tar bolaget nästa steg för teamet som arbetar med Hyresgästrådgivning - Occupier Services - inom Norden. Sammantaget stärker det CBREs marknadsposition i Norden och respektive land.

CBRE fortsätter att sin resa och stärker sin marknadsledande position genom att utse ny chef för Occupier Services i Sverige. Det är Anders Hansén som har befordrats till Head of Occupier Services, Sverige. Anders har arbetat på CBRE sedan maj 2015. Han är en mycket uppskattad konsult och kollega i Sverige. Anders kommenterar:

CBRE_Anders_Hansen”Jag är mycket hedrad och full av både energi och idéer inför uppgiften att leda Occupier-teamet i Sverige. Vårt team består av professionella rådgivare som ofta får positiv feedback från våra kunder. Att arbeta över de nordiska gränserna kommer vara mycket uppskattat och värdefullt för oss men framförallt för våra kunder. Jag har arbetat på CBRE de senaste fem åren och jag har en tydlig plan för att hjälpa våra kunder på bästa sätt.”

Occupier Services Team växer sig starkare i Norden

Anders Hansén ingår i den nya nordiska ledningen för teamet som arbetar med Occupier Services på nordisk nivå. Teamet är tillsatt för att möta kundernas behov och efterfrågan. Einar Schiefloe har utsetts för att leda arbetet inom Norden. Han kommenterar:

CBRE_Einar_Schiefloe”Vi investerar mycket för att ge bästa service och rådgivning till våra kunder och marknaderna i alla nordiska länder. Vi har säkerställt att vi har experterna på plats för att leda och stärka Occupier-verksamheten och hjälpa våra kunder. Vi fortsätter vår resa för att bli marknadsledande inom detta område.”

CBREs nordiska team erbjuder rådgivare och experter på plats för att ge kunderna expertråd i deras vardag. Occupier Services Nordics ingår i CBREs nordiska team som tidigare meddelats;
People, Finance and Marketing samt Capital Markets, PJM & BC och Research. Patrik Kallenvret, MD, CBRE Sweden kommenterar;

”Våra kunder i Sverige och Norden efterfrågar stöd lokalt, men vill även få rådgivning, data och analyser om marknaden i hela Sverige och Norden. CBRE är unika med våra experter i hela Norden och därför var det naturligt och smidigt att möta kundernas behov genom att tillsätta ett team på nordisk nivå. Det känns så rätt att Anders ingår i det teamet, med hans erfarenhet och driv kommer vi ta stora steg framåt. Det känns lika rätt att Anders leder teamet i Sverige och jag är säker på att han, tillsammans med teamet kommer fortsätta ge den bästa rådgivningen på marknaden. ”

Här kan du läsa mer om CBREs Occupier Services >>

CBRE-AT-euromoney-FSCBRE vinnare i flera kategorier i årets Euromoney 

Investor Leasing Team nyligen förstaplatsen i årets Euromoney Real Estate Survey. I tillägg till den förstaplatsen kom CBRE i Sverige även på första plats i följande kategorier:
- Advisers and Consultants
- Advisers and Consultants Property Valuation
- Investment Managers
- Investor Leasing

Du finner alla våra pressreleaser här. >> 

Följ oss även gärna i våra andra kanaler:

LinkedIn >>
Twitter >>
Instagram >>

Du prenumererar väl på Sveriges Fastighetsblogg, där delar vi med oss om erfarenheter och insikter från fastighetsbranschen: www.sverigesfastighetsblogg.se

Du missade väl inte Fastighetssveriges ”Tema: Konsulter”? Där skriver tidningen om CBRE när de presenterar de största konsulterna inom uthyrning och transaktion. De sammanfattar med ”Starkt år av CBRE”.

Visste du att CBRE även har en Nordisk Fastighetsblogg?
Den heter Nordics Real Estate Blog och du finner den på https://www.nordicsrealestate.com/ 

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com 

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret är VD på CBRE Sweden och utgår ifrån Stockholmskontoret. I tillägg till VD-uppdraget arbetar Patrik med Capital Markets.
Kontaktuppgifter: +46767633341

patrik.kallenvret@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen