CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBREs värderingsteam toppar rekordåret med en 1:a plats i årets Euromoney och rekryterar två

Tidigare i år meddelade CBRE att 2019 blev ett nytt rekordår för CBREs team inom fastighetsvärdering. CBREs framgångssaga fortsätter nu med en förstaplats för värderingsteamet i årets Euromoney Real Estate Survey.

Förstaplats i årets Euromoney

Utmärkelsen Euromoney Real Estate Survey tillfrågar personer i ledande befattningar i fastighetssektorn världen över vilken den bästa partnern är av fastighetsrelaterade tjänster på sin marknad. Undersökningen täcker de senaste 12 månaderna och har genomförts de senaste 16 åren. De tillfrågade är rådgivare, utvecklare, investerare, banker och nyttjare av fastigheter. 

CBRE-pr-euromoney-rekryteringDaniel Holmkvist leder CBREs team på affärsområdet Värdering, ”Valuation Advisory”. Han kommenterar:

”Vi är mycket glada och stolta över första platsen i årets Euromoney Real Estate Survey. Vi har arbetat strategiskt för att bli marknadsledande inom fastighetsvärdering och förstaplatsen i Euromoney är en bekräftelse att vi verkligen i är på rätt väg.”

Trots pandemin märker CBRE ett ökat behov och efterfrågan på sina värderingstjänster. En orsak är teamets kompetens och erfarenhet, en annan orsak är CBREs unika värderingsmodell som anpassats efter svenska förhållanden och data. Modellen fortsätter att väcka stor uppmärksamhet på fastighetsmarknaden. Det har stärkt CBREs position och synlighet inom värderingstjänster på ett markant sätt.

Rekryterar två nya kollegor

För att möta efterfrågan på marknaden har CBRE nyligen rekryterat två nya kollegor till värderingsteamet. Det är Cissi Chong och Seif Saleh.

Cissi har varit på CBRE sedan 2017 som intern på Advisory & Transaction Services, Investor leasing. Cissi blev nyligen klar med sin Master på KTH inom Samhällsbyggnad, Real Estate and Construction Management. Under 2015 till 2020 har hon läst en grundutbildning på KTH som civilingenjör inom samhällsbyggnad. Cissi kommer att utgå ifrån CBREs Stockholmskontor.  

Andreas Eckerman leder CBREs kontor i Göteborg och arbetar till vardags med värderingar. Han välkomnar Seif Saleh till CBRE och Göteborgskontoret och kommenterar:

”Vi hade ett mycket stort antal kompententa kandidater till tjänsten. Vi är väldigt glada att välkomna Seif Saleh till oss i november. ”

Seif har en Master på KTH inom Samhällsbyggnad, Real Estate and Construction Management.

Utöver förstaplatsen inom värderingstjänster i Euromoney Real Estate Survey kom CBRE även på första plats i följande kategorier:

Sweden

Advisers and Consultants

Overall

1

CBRE

Sweden

Advisers and Consultants

Agency - Letting/sales

1

CBRE

Sweden

Advisers and Consultants

Property Valuation

1

CBRE

Sweden

Investment Managers

Overall

1

CBRE

Nordic and Baltic

Advisers and Consultants

Overall

1

CBRE

Nordic and Baltic

Advisers and Consultants

Agency - Letting/sales

1

CBRE

Nordic and Baltic

Advisers and Consultants

Research

1

CBRE

r mer information kontakta Daniel Holmkvist, Head of Valuation Advisory, CBRE Sweden.

Läs artiklar om fastighetsvärdering på Sveriges Fastighetsblogg.

Du har väl inte missat CBREs Snapshots för Q3, 2020? Du hittar dem här.

Läs mer om hur CBRE arbetar med värderingstjänster.

Följ CBRE Sweden på LinkedIn och Twitter.

För fler pressreleaser se: Sveriges Fastighetsblogg /Press Releaser

www.sverigesfastighetsblogg.se

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 350 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret är ansvarig för Capital Markets i Sverige och Norden.
Kontaktuppgifter: +46767633341

patrik.kallenvret@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen