CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBREs värderingsteam kammar hem förstaplatsen i årets Euromoney

CBRE har utsetts till det bästa företaget inom kategorin ”Fastighetsvärdering” för tredje året i rad, i Euromoneys 18:e årliga Real Estate Awards. CBRE vann även inom samma kategori på nordisk nivå. Valuation Advisory forsätter sin starka tillväxtresa och går återigen mot ett rekordår.

Daniel Holmkvist, Head of Valuation Advisory Services, Sweden, kommenterar: "Det är otroligt roligt att få detta erkännande, och det för tredje året i rad. Det visar att marknaden uppskattar vårt arbetssätt att arbeta nära kund med stor delaktighet i de affärer som pågår."

Euromoney, en ledande internationell finanspublikation, kartlägger årligen åsikterna från fastighetsrådgivare, utvecklare, investeringsförvaltare och banker över hela världen, för att fastställa de bästa leverantörerna av fastighetstjänster. För mer information om 2022 års Euromoney Real Estate Awards, gå till Euromoney.com.

Läs artiklar om fastighetsvärdering på Sveriges Fastighetsblogg.

Du har väl inte missat CBREs Snapshots för Q2, 2022? Du hittar dem här.

Läs mer om hur CBRE arbetar med värderingstjänster.

Följ CBRE Sweden på LinkedIn och Twitter.

För fler pressreleaser se: Sveriges Fastighetsblogg/pressreleaser.

www.sverigesfastighetsblogg.se

Daniel Holmkvist

Daniel Holmkvist

Daniel är Head of Valuation på CBRE Sverige. Han har lång erfarenhet av fastighetsbranschen. Han arbetar med internationella investerare både i Sverige och gränsöverskridande kunder samt svenska lokala investerare, fonder och fastighetsbolag. Medlem av Royal Institution of Chartered Surveyors (MRICS) och auktoriserad värderare av Samhällsbyggarna.
Kontaktuppgifter: +46 709-792771

daniel.holmkvist@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen