CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar senior till affärsområdet Valuation & Advisory

CBRE ökar ytterligare leveranskapaciteten inom värdering och strategisk rådgivning genom att rekrytera Jacob Holmquist som Director till affärsområdet Valuation and Advisory Services.

Jacob har lång och gedigen erfarenhet av fastighetsvärdering. Han kommer närmast från Sagax där han har arbetat som värderingschef. Innan dess har Jacob i många år arbetat som värderingschef i både Castellum och Kungsleden. Han har även lång erfarenhet av konsultsidan på DTZ (nu C&W).

 Jacob kommer att arbeta med värdering och rådgivning till nya och befintliga kunder.

 Daniel Holmkvist, Head of Valuation and Advisory, CBRE Sweden, kommenterar:
”Vi förstärker vårt affärsområde med mycket stark kompetens för att ytterligare utveckla vår värderingsavdelning. Marknadssituationen gör att våra kunder har behov av synnerligen kvalificerad rådgivning inom värdering för att kunna ta välgrundade beslut. Jag är därför glad över att kunna introducera Jacob till teamet. Med sina tidigare erfarenheter ifrån stora fastighetsbolag kommer han att bidra starkt till kvalitativa värderingslösningar för våra kunder.” 

 Jacob Holmquist, Director, Valuation and Advisory, CBRE Sweden, kommenterar:
”Jag ser fram mot att börja på CBRE och att använda min erfarenhet tillsammans med nya kollegor på bolaget. CBRE har en otrolig kundbas med allt från enskilda fastigheter till hela portföljer som måste värderas regelbundet. Det ska bli väldigt intressant att med min erfarenhet komma in och bidra och tillföra kunskap till bolaget”.

CBREs affärsområde Valuation and Advisory hade ett starkt år 2023 och 2024 har börjat mycket lovande. Vi arbetar med värderingar över hela landet och med alla typer av fastighetskategorier, såsom kontor, handel, industri, logistik och datacenter. Utöver värdering erbjuder vi bland annat strategisk rådgivning och portföljrådgivning.
 
Läs gärna vår artiklar om fastighetsvärderingar på Sveriges Fastighetsblogg: (blog.cbre.se/sverigesfastighetsblogg) samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog (nordicsrealestate.com).

Om CBRE
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), ett Fortune 500- och S&P 500-företag med huvudkontor i Dallas, USA, är världens största kommersiella fastighetstjänst- och investeringsföretag (baserat på intäkter från 2022). Företaget har cirka 115 000 anställda (exklusive Turner & Townsend-anställda) och har kunder i mer än 100 länder. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 90 anställda. Besök gärna vår hemsida på www.cbre.se.

Daniel Holmkvist

Daniel Holmkvist

Daniel är Head of Valuation på CBRE Sverige. Han har lång erfarenhet av fastighetsbranschen. Han arbetar med internationella investerare både i Sverige och gränsöverskridande kunder samt svenska lokala investerare, fonder och fastighetsbolag. Medlem av Royal Institution of Chartered Surveyors (MRICS) och auktoriserad värderare av Samhällsbyggarna.
Kontaktuppgifter: +46 709-792771

daniel.holmkvist@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen