CBRE stärker nordiskt team

1 oktober 2020. CBRE meddelar idag att Sofia Sandell och Yvonne Ehinger utsetts till Nordenchefer för sina respektive funktioner People och Marketing.

For English version please click here. >>

Sofia kommer leda CBREs nya nordiska People Teamet, som består av Stina Hiljanen, Finland, Malou Dalsgaard Ullerup, Danmark och Solfrid Hader, Norge. Sofia börjar omgående på sin nya tjänst, som hon kommer att dela med sin nuvarande tjänst som Head of People, Sweden. 

CBRE-Sofia-Sandell-appointed-nordics

Sofia har lett People-teamet i Sverige i nästan fyra år och har under den tiden utvecklat HR-arbetet avsevärt. Hon har även ansvarat för avdelningarna Office Management och IT. Läs om hur CBRE arbetar med sitt arbetsgivarvarumärke i artikeln ”CBRE Hotter than Apple and Tesla” på Sveriges Fastighetsblogg.

Sofia kommenterar:
“Jag ser fram emot att leda och samarbeta med mina kollegor i det nya nordiska teamet. Det är ett mycket kompetent team med stor drivkraft. Vi kommer fortsätta utveckla och stärka CBREs employer brand med ambitionen att vara den bästa arbetsgivaren för fastighetsbranschen i Norden.”

CBRE-Yvonne-Ehinger-appointed-nordicsYvonne har utses till Head of Marketing & Communications för Norden. Yvonne har i snart tre år arbetat med att digitalisera marknadsföringen för CBRE i Sverige, vilket lett till en branschledande position online.

CBRE vann nyligen förstaplatsen som Sveriges bästa branschbolag för sin blogg Sveriges Fastighetsblogg. CBRE har efter det lanserat Nordics Real Estate Blog. 2019 blev Yvonne nominerad till ”Årets Marknadschef” av Marknadsföreningen. Yvonne kommer också att fortsätta i rollen som Marknadschef i Sverige. 

Yvonne säger:
“Det ska bli riktigt kul att arbeta ännu närmare de nordiska kollegorna. Det är ett erfaret team som bekräftar att Marketing på CBRE ligger i framkant. Tillsammans med kollegor i EMEA och Globalt ska vi göra vårt bästa för att öka våra marknadsandelar och stärka CBREs varumärke.” 

Det nya nordiska Marketing Teamet består av Lene Jorgensen, Danmark, Hilde Rusnes, Norge och Miia Mäkinen, Finland. I Sverige arbetar även Eugenia Duarte Walker på People och Anna Flodmark på Marketing. Yvonne börjar idag på sin på sin nya tjänst.

Patrik Kallenvret, VD, CBRE Sweden kommenterar:
”Jag är glad och stolt över att ytterligare två av våra svenska medarbetare blivit utsedda och fått ansvaret för nordiska team. De har utvecklat vårt arbete med People och Marketing i Sverige med utmärkta resultat. Det sätt vi lyckats lyfta vårt varumärke och våra medarbetare, inte minst via sociala medier, är mycket tack vare Sofia och Yvonne. De har kunskapen och erfarenheten som krävs för att nå våra högt uppsatta mål på nordisk nivå. När året började utsågs också Amanda Welander som Nordic Head of Research.” 

Utöver CBREs nordiska team för People och Marketing kommer även Finance att arbeta i ett nordiskt team, lett av Stian Brunes. Sedan tidigare har CBRE meddelat att de har nordiska team för Capital Markets, Project Management & Building Consulting samt Research.

CBRE har varit aktiv på den nordiska marknaden sedan 1999 och de nordiska länderna förväntas växa snabbare än de övriga europeiska länderna och alla nordiska länder är bland Forbes topp 15 bästa länder att göra affärer i. Endast tio länder världen över kan ha AAA-betyg från alla tre topprankingsföretagen och av dessa tre är i Norden.

CBREs nordiska team erbjuder rådgivare och experter på plats för att leda och stärka vårt affärs- och arbetsgivarvarumärke. Vårt mål är att positionera CBRE som marknadsledaren i Norden.

Nordic expertise.
Global perspective.

Read more from the Nordic Teams at CBRE’s Nordics Real Estate Blog.
Please follow news from CBRE Nordics at LinkedIn and Twitter


Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 350 medarbetare. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning, med intäkter på 21,3 miljarder dollar år 2018 och mer än 90 000 anställda (exklusive filialer). CBRE har varit med på Fortunes 500-lista sedan 2008, och blev rankad #146 år 2019. CBRE har också framröstats till fastighetsbranschens främsta varumärke av Lipsey 17 år i rad, och har blivit en av Fortunes "Most Admired Companies" i sju år i rad, bland annat rankad som nummer ett inom fastighetssektorn 2019. Företaget är noterat på New York-börsen.

Läs mer om CBRE på www.cbre.se.
Vi delar med oss av vår kunskap och erfarenhet på www.sverigesfastighetsblogg.se

 

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret är VD på CBRE Sweden och utgår ifrån Stockholmskontoret. I tillägg till VD-uppdraget arbetar Patrik med Capital Markets.
Kontaktuppgifter: +46767633341

patrik.kallenvret@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen