CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE utser Amanda Welander till Head of Research, Nordics

16 Januari 2020 – CBRE meddelar idag att Amanda Welander utsetts till Nordenchef för Research. For English version please click here. >>

Amanda kommer leda CBREs nya nordiska Research Team, som består av Toni Liimo, Finland, Dragana Marina, Danmark, Einar Melberg, Norge och Jussi Niemistö, Finland. Amanda Welander börjar omgående på sin nya tjänst, som hon kommer att dela med sin nuvarande tjänst som Head of Research, Sweden.

Amanda har under sina två år på CBRE blivit ett väl känt namn bland kunder och i marknaden. Hon har skrivit och presenterat många rapporter och insikter, bland annat om tunnelbanans utbyggnad, Brexit, Logistik och framtidsspaningar. I februari publicerar hon Swedish Real Estate Market Outlook 2020 som hon även kommer skriva om på Sveriges Fastighetsblogg.

Amanda kommenterar:

“Jag ser fram emot att leda och samarbeta i det nya teamet med Research experter. Det är ett komplett team med mycket erfarenhet och bred kompetens. Vi är redo att ge data och insikter i toppklass till våra kunder och till marknaden.”

Patrik Kallenvret, VD, CBRE Sweden kommenterar:

”Rätt använt är Research oumbärligt för våra kunder. Amanda Welander har alla de kvaliteter som krävs för att uppnå våra högt uppfyllda mål på nordisk nivå. Det känns oerhört bra att vi nu har en så skicklig ledare som Amanda i denna viktiga roll.”

Det nya nordiska Research Teamet kommer att arbeta i nära samarbete med det nya Nordic Capital Markets Teamet, som presenterades tidigare i veckan. Läs pressreleasen här: "CBRE strenghtens Capital Markets Services in the Nordics"

CBRE-nordics-Research-Amanda-Welander


Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 350 medarbetare. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning, med intäkter på 21,3 miljarder dollar år 2018 och mer än 90 000 anställda (exklusive filialer). CBRE har varit med på Fortunes 500-lista sedan 2008, och blev rankad #146 år 2019. CBRE har också framröstats till fastighetsbranschens främsta varumärke av Lipsey 17 år i rad, och har blivit en av Fortunes "Most Admired Companies" i sju år i rad, bland annat rankad som nummer ett inom fastighetssektorn 2019. Företaget är noterat på New York-börsen.

Läs mer om CBRE på www.cbre.se.
Vi delar med oss av vår kunskap och erfarenhet på www.sverigesfastighetsblogg.se

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne är Head of Communications, Continental Europe, Advisory Services samt head of Marketing & Communications, Nordics. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen