CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE lanserar Nordics Real Estate Blog

CBRE meddelar idag att företaget lanserar en ny blogg på engelska med fokus på Nordens fastighetsmarknad. Bloggen heter Nordics Real Estate Blog.
For English version please click here. >>

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får CBRE kontinuerligt nya insikter från omvärlden. Företaget har hittills delat med sig av sin kunskap och erfarenhet på Sveriges Fastighetsblogg som nyligen vann utmärkelsen ”Årets bästa branschblogg”.

Nu lanserar företaget ytterligare en blogg, helt på engelska, med fokus på den nordiska fastighetsmarknaden. Bloggen heter Nordics Real Estate Blog.

Patrik Kallenvret, VD, CBRE Sweden kommenterar:

”Våra kunder är mer och mer verksamma över alla nordiska länder. Vi får många förfrågningar om att stödja dem i deras internationella ambitioner, inte minst i Norden. I egenskap av global marknadsledare är CBRE bäst lämpad i fastighetsbranschen att ge just detta stöd. Med Nordics Real Estate Blog ger vi information, analyser och nyheter på ett smidigare sätt än genom traditionella nyhetsbrev.”

Du finner bloggen här: https://www.nordicsrealestate.com/

Du kan ta del av bloggens artiklar genom en kostnadsfri prenumeration som du fyller i på https://www.nordicsrealestate.com/

CBRE Nordics finns även på

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cbre-nordics
Twitter: https://twitter.com/CBRE_Nordics

Välkommen till Nordics Real Estate Blog - kunskapskällan för fastighetsbranschen i Norden!

Patrik Kallenvret

 

Läs mer:
CBRE strengthens Capital Markets Services in the Nordics

CBRE utser Amanda Welander till Head of Research, Nordics

CBREs recently formed Nordic Capital Markets team has advised for €2 billion worth of real estate sales and acquisitions in Q1 2020.

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 350 medarbetare. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning, med intäkter på 21,3 miljarder dollar år 2018 och mer än 90 000 anställda (exklusive filialer). CBRE har varit med på Fortunes 500-lista sedan 2008, och blev rankad #146 år 2019. CBRE har också framröstats till fastighetsbranschens främsta varumärke av Lipsey 17 år i rad, och har blivit en av Fortunes "Most Admired Companies" i sju år i rad, bland annat rankad som nummer ett inom fastighetssektorn 2019. Företaget är noterat på New York-börsen.

Läs mer om CBRE på www.cbre.se.
Vi delar med oss av vår kunskap och erfarenhet på www.sverigesfastighetsblogg.se

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne är Head of Communications, Continental Europe, Advisory Services samt head of Marketing & Communications, Nordics. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen