CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE hjälper MQ att flytta in på Kungsgatan i Göteborg

Walter Lundborg Byggnads AB välkomnar MQ Marqet AB som hyresgäst till butikslokal på Kungsgatan, Göteborg.

Walter Lundborg Byggnads AB, (WLAB), som är ett familjeägt fastighetsbolag med såväl kommersiella fastigheter som bostäder, i centrala Göteborg, kan idag meddela att det tecknat ett hyresavtal med MQ Marqet AB (MQ) avseende en butikslokal på Kungsgatan i Göteborg. Innan inflyttningen, som är planerad till våren 2024, kommer WLAB att renovera lokalen och göra hyresgästanpassningar i samråd med MQ.

WLABs VD Tim Lundborg kommenterar; ”Vi är glada över att MQ väljer att flytta in i WLABs lokaler och är övertygade om att de kommer att trivas. Det är också en strategiskt viktig satsning för WLAB och sätter WLAB ännu mer på kartan bland kommersiella hyresvärdar i centrala Göteborg”

MQ fortsätter öppna fysiska butiker och under våren öppnas alltså dörrarna till ny butik på Kungsgatan i Göteborg. Butiken ligger på bästa affärsläge och kommer få MQ:s nya inredningskoncept, ett koncept som andas tidlös design och skandinavisk värme. Butiken blir drygt 300 kvm i gatuläge och kommer erbjuda ett noga utvalt sortiment med kvalitét och långsiktigt mode för såväl Dam som Herr. 

Ingvar Larsson, VD MQ Marqet, säger; ”Vi har under en längre tid letat efter bästa läge för ytterligare en MQ butik i centrala Göteborg. Vi kan nu med stor glädje berätta att vår nya butik kommer öppna under våren 2024 på främsta affärsläge längs Kungsgatan - Göteborgs bästa shoppinggata”.


 
MQ Marqet

CBRE har varit rådgivare till MQ Market i denna förhyrning.

CBRE erbjuder rådgivning inom alla segment gällande kommersiella fastigheter. Inom retail erbjuder CBRE bland annat rådgivning gällande uthyrning, hyresgästrepresentation, värdering, hållbarhet, förvaltning och köp och sälj.

Håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg (blog.cbre.se/sverigesfastighetsblogg) samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog (nordicsrealestate.com).

Om MQ 
MQ erbjuder ett noga utvalt sortiment för både Dam och Herr med varumärken samt ett stort utbud av tjänster såsom second hand, skrädderi, personal shopper och Sneakerstvätten.  Sedan 1957 har MQ inspirerat och guidat kvinnor och män att utforska sin personliga stil. Med det allt mer flexibla arbetslivet som utgångspunkt och en holistisk syn på hållbarhet erbjuds tidlös design med en stor portion personlighet. Det är så MQ blivit destinationen för kunder som värdesätter kvalitet och stil som håller över tid.

Om CBRE
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), ett Fortune 500- och S&P 500-företag med huvudkontor i Dallas, USA, är världens största kommersiella fastighetstjänst- och investeringsföretag (baserat på intäkter från 2022). Företaget har cirka 115 000 anställda (exklusive Turner & Townsend-anställda) och har kunder i mer än 100 länder. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 90 anställda. Besök gärna vår hemsida på www.cbre.se.

.



Bengt Axelsson

Bengt Axelsson

Senior Director, Advisory & Transaction Services, Investor Leasing Retail

bengt.axelsson@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen