CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

Occupier Flash Survey 2020

COVID-19 har tvingat arbetsgivare att fundera på och ompröva sin syn på vad arbetsplatsen är och vad den kommer att bli i framtiden. Vår senaste Flash Survey undersöker åsikter och attityder bland ett stort antal företag i hela Norden. 

Nyligen utförde CBRE Nordic Occupier Team en Flash Survey. Undersökningen har samlat in svar från 90 ledande företag i hela Norden med cirka 114 000 anställda.

Områden som undersöktes i CBRE Nordics Occupier Flash Survey:

• Hur påverkas företag?
• Vilka strategier används?
• Vilka åtgärder blir den nya normen, om någon?

Även fast vissa arbetsplatser i Norden redan har strategier för flexibla arbetssätt och arbetsplatser har dessa inte varit fullt implementerade förrän nyligen, eftersom COVID-19 har tvingat oss till nya arbetssätt, på nya arbetsplatser – framförallt från hemmet.

CBRE-nordic-occupier-flash-surveyI rapporten finner du svaren och summeringen av undersökningen.
Du kan ladda ner rapporten i rutan nedan.

Vill ni ha hjälp med att utforma framtidens kontor, tveka inte att kontakta mig eller någon av mina kollegor som fokuserar på Hyresgästrådgivning.

Vill du även läsa om EMEA Occupier Flash Survey? Du finner den här >>

Anders Hansén

Anders Hansén

Anders arbetar som Head of Advisory & Transaction Services, Occupier. Occupier teamet fokuserar på hyresgästrådgivning. De vägleder företag i lokalförsörjningsfrågor, hyresavtal, lokalstrategier, mm. Deras mål är att göra lokalen till en bättre och mer produktiv arbetsplats.

Kontaktuppgifter: +46701424239

anders.hansen@cbre.com

Ladda ner rapporten: CBRE Nordics Occupier Flash Survey 2020

LADDA NER RAPPORTEN

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen

Kategorier