CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rådgivare när Logicenters tecknar avtal med First Class of Brand - blir första hyresgästen i Staffanstorp

First Class of Brands är ett av Sveriges snabbast växande företag inom hälsoprodukter. De har nu skrivit avtal med Logicenters om att flytta in i deras kommande toppmoderna anläggning i Staffanstorp, Skåne. Parterna skrivit ett sjuårigt hyresavtal avseende en 5 000 m2 stor yta av Logicenters blivande fastighet.

2019 köpte Logicenters 120 000 m2 mark i Staffanstorp av Kilenkrysset med avsikt att börja bygga ca 24 000 kvm (totalt ca 60 000 kvm kan byggas). Anläggningen beräknas stå klar under början av 2022 och First Class Brands of Sweden väntas flytta in senare under samma år. Fastighetens resterande yta om hela 20 000 m2 byggs för närvarande på spekulation.

CBREs rådgivare Christoffer Bladh Nord kommenterar:

”Riktigt kul att parterna har signat och att det blev just First Class Brands of Sweden som blir den första hyresgästen. Det är en toppmodern fastighet i ett attraktivt läge så det är perfekt för det snabbväxande hälsoföretaget.”

Objektet blir belägen på adressen Västanvägen i Kronoslätts Företagspark. Närheten till Malmö och Öresundsregionen gör att områdets geografiska läge är mycket attraktivt för olika typer av företag. Tidigare har företag som Bring Frigo, Kuehne+Nagel och Microsoft valt att etablera sig i företagsparken. När First Class Brands of Sweden flyttar in i en femtedel av fastigheten innebär det att resterande yta om cirka 20 000 m2 kommer att stå till förfogande för ytterligare hyresgäster.

Kontakta Christoffer Bladh Nord om du har frågor eller vill besöka området.

 

Följ oss gärna i Sociala Medier för att få de senaste uppdateringarna:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cbre-sweden

Twitter: https://twitter.com/CBRE_Sweden

Sveriges Fastighetsblogg, där delar vi med oss om erfarenheter och insikter från fastighetsbranschen: www.sverigesfastighetsblogg.se

Fler nyheter finns på Sveriges Fastighetsblogg /Press Releaser

Visste du att CBRE även har en Nordisk Fastighetsblogg? Den heter Nordics Real Estate Blog: https://www.nordicsrealestate.com/ 

CBRE är den dominerande fastighetsrådgivaren i Sverige

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com 

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne är Head of Marketing & Communications, Nordics and Sweden. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen