CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE satsar på Workplace och möter marknadens efterfrågan

CBRE ser en ökad efterfrågan på marknaden i Norden vad gäller affärsområdet Workplace, speciellt efter covid-19. Pandemin har bidragit till att arbetsplatsstrategi har blivit ett alltmer intressant ämne för arbetsgivare men också arbetstagare, framförallt framtidens kontor samt hur vi ska komma att arbeta i framtiden.

CBRE agerar som rådgivare till alla segment i fastighetsbranschen. Med branschledande expertis hjälper vi våra kunder att identifiera möjligheter att minska och/eller omfördela sina kostnader, mer effektivt hantera sina resurser, förbättra medarbetarnas engagemang och fatta beslut snabbare.

CBRE fortsätter växa och för att ta sig an den ökande efterfrågan inom Workplace Strategy har Mikael Alserud utnämnts till Head of Workplace för CBRE Sverige. Mikael kommer tidigare från EY och började på CBRE hösten 2021 inom Workplace Strategy som nu växer sig större på marknaden inom Norden och nu även i Sverige.

Anders Hansén, Head of Advisory & Transaction Services Occupier, kommenterar;

”Workplace Strategy är en rådgivningstjänst som blir alltmer efterfrågad i Norden och i Sverige, det är väldigt kul att vi kan möta det behov vi ser på marknaden och det känns tryggt att Mikael leder arbetet för Workplace i Sverige.”

Mikael kommenterar:

”Jag känner mig hedrad och stolt att få vara med på CBREs fortsatta resa och bidra med min kunskap och erfarenhet till företagets tillväxt inom detta affärsområde. Workplace Strategy är ett område som har vuxit sig större i Norden och nu ska vi ta plats inom detta område i Sverige, det känns väldigt motiverande att vara med i denna expansionsfas.”

Som den ledande rådgivaren på den nordiska fastighetsmarknaden befinner sig CBRE i en stark expansionsfas, där bolaget avser att fortsätta växa i hög fart.

I mars välkomnade CBRE Linda Persson, Karin Hyltse och Henrik Broms. 

I april välkomnade CBRE Johanna Jonsson

CBRE söker fler kollegor till tjänster i Sverige. Du finner dem här

Håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg  samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog

About CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE), a Fortune 500 and S&P 500 company headquartered in Dallas, is the world’s largest commercial real estate services and investment firm (based on 2020 revenue). The company has more than 100,000 employees serving clients in more than 100 countries. CBRE serves a diverse range of clients with an integrated suite of services, including facilities, transaction and project management; property management; investment management; appraisal and valuation; property leasing; strategic consulting; property sales; mortgage services and development services. Please visit our website at www.cbre.com.

Anders Hansén

Anders Hansén

Anders arbetar som Head of Advisory & Transaction Services, Occupier. Occupier teamet fokuserar på hyresgästrådgivning. De vägleder företag i lokalförsörjningsfrågor, hyresavtal, lokalstrategier, mm. Deras mål är att göra lokalen till en bättre och mer produktiv arbetsplats.

Kontaktuppgifter: +46701424239

anders.hansen@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen