CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE firar 25 år

CBRE firar 25-årsjubileum i Sverige i år, det markerar ytterligare en milstolpe i fastighetsrådgivarens historia. 

Bolaget har utvecklats starkt i Sverige och är en viktig del i CBREs globala verksamhet. Under de senaste 5 åren har en bolaget byggt upp en Nordisk organisation där man har Nordiska, Europeiska och globala kunder.

Daniel Hummel, MD, CBRE Sweden, kommenterar:
”Under min första tid på bolaget har jag slagits av vilken otrolig kunskap och expertis som finns hos våra anställda. Jag är stolt över att leda och vara med i ett fantastiskt team där vi arbetar tillsammans för att ständigt förbättra kunderbjudandet och leveransen. Vi kommer att fortsätta sträva efter att vara i topp för våra kunder och anställda under de kommande decennierna.” 

CBREs affärssegment Advisory utvecklas i positiv riktning i Sverige trots fastighetsbranschens utmaningar och bolaget meddelade nyligen att de rekryterat flertalet personer och att ytterligare nya kollegor börjar i februari. 

25 years markSom ett ledande företag inom fastighetsrådgivning och förvaltning, har CBREs verksamhet har en betydande påverkan på miljön och samhällena där de verkar. Genom att ta ansvar för sina fastigheter, samarbeta med intressenter och driva innovation strävar CBRE efter att minska sin miljöpåverkan och främja hållbar utveckling.

Läs mer om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg (blog.cbre.se/sverigesfastighetsblogg) samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog (nordicsrealestate.com).

Om CBRE
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), ett Fortune 500- och S&P 500-företag med huvudkontor i Dallas, USA, är världens största kommersiella fastighetstjänst- och investeringsföretag (baserat på intäkter från 2022). Företaget har cirka 115 000 anställda (exklusive Turner & Townsend-anställda) och har kunder i mer än 100 länder. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 90 anställda. Besök gärna vår hemsida på www.cbre.se.

Daniel Hummel

Daniel Hummel

Daniel Hummel är VD på CBRE Sweden AB sedan 2023. Han har gedigen erfarenhet från Real Estate Investment Banking bland annat från Swedbank och Stockholm Corporate Finance.

daniel.hummel@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen