CBRE fortsätter växa i det nya affärsområdet Building Consultancy

CBRE har sedan en tid ett dedikerat affärsområde, Building Consultancy, som hjälper kunderna i arbetet med att utveckla och förädla fastigheter och projektidéer. Affärsområdet drivs av Johan Billing, tillsammans med Christer Skagerlind och Emelie Samuelsson. Affärsområdet har fått en flygande start och CBRE rekryterar nu ytterligare en medarbetare till teamet.

Johan Billing, ansvarig för Building Consultancy, kommenterar:
”Det känns verkligen kul att presentera vår blivande kollega Ludmilla Brandt. Vi är så glada att hon väljer att börja hos oss. Med Ludmilla i teamet breddar vi vår kompetens ytterligare och säkerställer vår plan att fortsätta växa i projektgenomförande och projektutvecklingsaffären.”

Ludmilla Brandt, kommer närmast från Järntorget Bostad AB där hon var Projektchef. Hon har tidigare arbetat på Veidekke Entreprenad AB samt Peab Sverige AB. Ludmilla tillträder tjänsten hos CBRE i augusti, 2019.

Ludmilla kommenterar:
"Jag tycker CBRE verkar vara ett spännande företag och ser verkligen fram emot att få möta nya utmaningar tillsammans med teamet i Building Consultancy i september. Det ska bli så spännande. "

CBRE Swedens VD Patrik Kallenvret är mycket nöjd framgångarna i det nya affärsområdet, på så kort tid. Patrik kommenterar:
”Jag är glad och nöjd över att se hur teamet växer och får ytterligare kraft. De har verkligen bidragit till CBREs erbjudande och affär.”

Läs även:

CBRE startar nytt affärsområde - Building Consultancy.

Johan Billing skriver på Sveriges Fastighetsblogg: Sergelstan - Människan i centrum igen.

Läs mer om Building Consultancy på CBREs hemsida.

www.sverigesfastighetsblogg.se

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne jobbar som Head of Marketing på CBRE och har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen