CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar Daniel Jirhäll som ny ansvarig till A&T Office Agency, Investor Leasing

CBRE, A&T Office Agency, Investor Leasing, agerar som rådgivare gällande uthyrningar i hela Sverige, med fokus på de tre storstadsregionerna. Vårt väletablerade team har en marknadsledande kunskap om den lokala kontorsmarknaden och uthyrningsprocessen. Nu har bolaget rekryterat en ny chef till teamet.

Office Agency har medarbetare på kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö. Teamet upplever stor efterfrågan från marknaden. Nu har CBRE rekryterat Daniel Jirhäll som ansvarig chef för affärsområdet. Daniel är väl känd i fastighetsbranschen med 20 års erfarenhet i ledande positioner där han visat imponerande resultat. Han kommer närmast från Fabege, där han arbetat sedan 11 år som fastighetschef, och bland annat varit med i utvecklingen av Arenastaden, från första spadtaget till vad det är idag.

CBRE’s VD Patrik Kallenvret kommenterar:
”Detta är verkligen en drömrekrytering för oss. Daniel kommer att tillföra mycket med sin djupa erfarenhet av fastighetsbranschen, sina ledaregenskaper och sin affärsmässighet. Vi har idag stor efterfrågan från kunder och vi förutspår att det kommer att öka än mer i höst. Timingen är klockren att Daniel nu börjar som chef för detta affärsområde, så vi kan ta oss an nya kunder och uppdrag på bästa sätt.”

Daniel Jirhäll ansluter till CBRE den 1 juli. Daniel kommenterar:

Daniel_Jirhall_webb_litenstorlek”Jag ser verkligen fram emot att börja på CBRE och ansvara för det marknadsledande teamet på Office Agency. Jag ser också fram emot att arbeta med kollegorna i de starka nordiska teamen samt i EMEA och globalt. Det ska bli fantastisk kul att lära känna kollegorna närmare och tillsammans utveckla affären och samarbetet med kunderna.”

Till kontoret i Göteborg har bolaget rekryterat en uthyrningsrådgivare, Lisette Wik. Hon kommer närmast från Castellum där hon arbetat sedan 2012. Lisette börjar på CBRE, A&T Office Agency, Investor Leasing, den 9 augusti.

CBRE är den ledande rådgivaren för Officesegmentet i fastighetsbranschen. Trots pandemin så har CBREs team som arbetar inom Office Agency varit mycket framgångsrikt. CBRE fortsätter växa och ta marknadsandelar inom affärsområdet.

CBREs Office-experter delar med sig av kunskap och erfarenhet på Sveriges Fastighetsblogg >>

Läs mer om CBRE Office Agency, Investor Leasing >>

CBRE är den dominerande fastighetsrådgivaren i Sverige

Du finner alla våra pressreleaser här. >> 

Följ oss även gärna i våra andra kanaler:

LinkedIn >>
Twitter >>
Instagram >>

Du prenumererar väl på Sveriges Fastighetsblogg, där delar vi med oss om erfarenheter och insikter från fastighetsbranschen: www.sverigesfastighetsblogg.se

Visste du att CBRE även har en Nordisk Fastighetsblogg?
Den heter Nordics Real Estate Blog och du finner den på https://www.nordicsrealestate.com/ 

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com 

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret är ansvarig för Capital Markets i Sverige och Norden.
Kontaktuppgifter: +46767633341

patrik.kallenvret@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen