CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar hyresgästrådgivare till Occupier

CBRE har rekryterat Alexander Wijkman som Director till affärsområdet Occupier, Tenant Representation. 

Alexander kommer närmast från Novier där han har haft rollen som Head of Retail inom bolagets förvaltningsorganisation. Han har också arbetat som förvaltare av kommersiella fastighetsportföljer. Innan dess arbetade Alexander på Vasakronan som affärsutvecklare för handel och som biträdande fastighetschef.

Anders Hansén, Head of Occupier, CBRE, kommenterar:
”Vi ser att våra kunder har behov av kvalificerad rådgivning för att kunna ta välgrundade beslut i samband med omlokaliseringar, minskning av ytor, eller vid omförhandlingar av befintliga hyresavtal. Därför stärker vi upp vår hyresgästrådgivning. Alexander har precis den erfarenhet och kompetens som behövs för rollen. Han passar perfekt in i teamet och jag ser fram emot vad vi kan åstadkomma tillsammans”.

Alexander Wijkman, Director, tillägger:
”Efter flera år i branschen känner jag väl till de behov och krav som hyresgäster och fastighetsägare har. Det rådande marknadsläget gör att behovet av kvalificerad rådgivning är stort. Jag ser fram emot att bli en del av teamet, bidra med min erfarenhet från fastighetsägarsidan och hjälpa till att hitta bra lösningar för våra kunder”.

CBRE har en stark marknadsposition och har etablerat sig som ledande inom fastighetsbranschen, i Sverige och internationellt. Bolaget fortsätter att rekrytera nyckelkompetens för att kunna leverera kvalitativ vägledning till kunder.

Alexander Wijkman pressrelease

Alexander Wijkman


Läs mer på pressreleaser CBRE, https://blog.cbre.se/pressreleaser.
Läs mer och håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg, https://blog.cbre.se/sverigesfastighetsblogg, samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog, https://www.nordicsrealestate.com.


Om CBRE
CBRE Group, Inc. är världens största kommersiella fastighetskonsultbolag med mer än 100 000 anställda och cirka 530 kontor globalt. CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2021 som nummer 122. CBRE har också utsetts till branschens främsta varumärke av Lipsey Company under 20 år i rad och har utsetts till ett av Fortunes "Most Admired Companies" i nio år i rad, inklusive att rankas som nummer ett i fastighetssektorn 2021, för tredje året i rad. 
CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 90 anställda.

 

Anders Hansén

Anders Hansén

Anders arbetar som Head of Advisory & Transaction Services, Occupier. Occupier teamet fokuserar på hyresgästrådgivning. De vägleder företag i lokalförsörjningsfrågor, hyresavtal, lokalstrategier, mm. Deras mål är att göra lokalen till en bättre och mer produktiv arbetsplats.

Kontaktuppgifter: +46701424239

anders.hansen@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen