CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar Julia Graflund som ny Head of Marketing & Communications, Sweden

CBRE har stärkt sin marknadsposition i Sverige under de senaste åren och fortsätter att växa och ta marknadsandelar. CBRE har med sin framgångsrika fastighetsblogg, Sveriges Fastighetsblogg, lyckats nå ut till många intressenter samt gjort ett synligt avtryck på marknaden. Nu satsar bolaget ytterligare på sin marknadsföring och rekryterar Julia Graflund som ny Head of Marketing & Communications.

CBRE agerar som rådgivare till alla segment i fastighetsbranschen. Bolaget fortsätter växa, både i Sverige, Norden och globalt. Då nuvarande Marknadschef, Yvonne Ehinger, tar sig an en europeisk roll inom CBRE, har bolaget rekryterat Julia Graflund som efterträdare. Julia kommer att ansvara för marknadsföring och kommunikation på den svenska marknaden.

Pernilla Tallqvist, COO, CBRE Sweden, kommenterar;
”Det var ett mycket stort intresse för tjänsten och vi är så glada att presentera Julia Graflund som vår nya Head of Marketing & Communications. Hon har rätt erfarenhet och driv för att fortsätta utveckla vårt marknads- och kommunikationsarbete på CBRE i Sverige.”

Julia ansluter till CBRE den 1 februari. Hon kommer närmast från Advokatfirman Delphi, där hon arbetade som Digital Marketing Specialist. Dessförinnan arbetade hon på Boston Consulting Group som Senior Marketing Specialist.

Julia kommenterar:
”Jag känner mig hedrad och stolt att få vara med på CBREs fortsatta resa och bidra med min kunskap och erfarenhet till företagets tillväxt. Det finns en solid plattform på plats som jag ser fram emot att utveckla, och tillsammans med kollegorna uppnå våra uppsatta mål.”

Som den ledande rådgivaren på den nordiska fastighetsmarknaden befinner sig CBRE i en stark expansionsfas, där bolaget avser att fortsätta växa i hög fart. CBRE har tidigare meddelat att man bygger upp nordiska team, samt stärker samarbetet med CBREs kontor i övriga Europa och globalt.

I linje med CBREs tillväxtstrategi har man nu rekryterat Yvonne Ehinger till tjänsten som Head of Communications, Continental Europe, Advisory.

Patrik Kallenvret, Head of Capital Markets, Nordics & VD CBRE Sweden, kommenterar;
”Vi har ett högt tryck och stor efterfrågan på våra tjänster och Yvonne är verkligen rätt person för att ta vår kommunikation till nästa nivå. Som VD är jag mycket stolt över att vårt arbete i Sverige har uppmärksammats och man väljer att rekrytera Yvonne till en europeisk tjänst. Jag är också mycket glad att Yvonne blir kvar som Nordisk marknadschef, där vi får fortsätta arbeta tillsammans.”

About CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE), a Fortune 500 and S&P 500 company headquartered in Dallas, is the world’s largest commercial real estate services and investment firm (based on 2020 revenue). The company has more than 100,000 employees serving clients in more than 100 countries. CBRE serves a diverse range of clients with an integrated suite of services, including facilities, transaction and project management; property management; investment management; appraisal and valuation; property leasing; strategic consulting; property sales; mortgage services and development services. Please visit our website at www.cbre.com.

Läs mer:
CBRE stärker nordiskt team

CBRE rekryterar Yvonne Ehinger till Marketing & Communications Manager

CBRE rekryterar Onlinestrateg


Pernilla Tallqvist

Pernilla Tallqvist

Pernilla Tallqvist är Chief Operating Officer (COO) på CBRE Sweden. Pernilla har lång erfarenhet från fastighetsbranschen.
Kontaktuppgifter: +46733498702
Mail: pernilla.tallqvist@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen