CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar senior expert till Retail, Investor Leasing

CBRE meddelade nyligen att man utsett Oscar Sandén som ny Head of Retail, Investor Leasing. Nu meddelar bolaget att man rekryterat en senior kollega till teamet.

Ökad efterfrågan

CBRE, Investor Leasing, Retail, agerar som rådgivare och projektleder uthyrningar och etableringar i hela Sverige. Bolaget upplever en ökad efterfrågan på sina tjänster och för att möta marknadens behov har man nu rekryterat en ny, senior medarbetare till retailgruppen.

Glenn Håkansson, Head of Investor Leasing, Göteborg, kommenterar;

”Trots pandemin och de stora utmaningar som handeln hanterar så har vår retailgrupp varit otroligt framgångsrik. Därför är jag extra glad att vi nu kan presentera en fantastisk förstärkning av vårt team och därmed fortsätta vara den ledande rådgivaren på den svenska Retailmarknaden.”

Den nya kollegan har gedigen erfarenhet och stor kompetens inom retail. CBRE presenterar Per-Håkan Andréasson, ett väl känt namn och ansikte i branschen. Per-Håkans fokus kommer att vara projektledning av etableringar, på uppdrag av retailaktörer och handlare. Han tillträder tjänsten hos CBRE som Senior Director den 1 maj 2021.

CBRE_Oscar_SandenOscar Sandén, ny på tjänsten som Head of Retail, Investor Leasing, är också mycket nöjd med att kunna rekrytera i dessa utmanande tider och dessutom en så senior kollega som Per-Håkan. Oscar kommenterar;

”Timingen är helt rätt att förstärka vårt team givet hur retailsegmentet fortsätter växa år efter år, framförallt hos oss på CBRE. Per-Håkan har rätt bakgrund och kompetens som gör att vi kan fortsätta utveckla affärsområdet.”

Idag driver Per-Håkan det egna företaget TenRep som hjälper företag med etableringar runt om i hela Sverige. Han har lång erfarenhet, ett stort kontaktnät och en unik kompetens om Sveriges handelsplatser och trafikleder.

Per-Håkan kommenterar;

CBRE-per-hakan-andreasson”Var sak har sin tid och just nu känns det som helt rätt timing att börja hos CBRE. Jag tror att det team som jag tillsammans med Oscar Sandén och Bengt Axelsson bildar, har alla förutsättningar att bli fantastiskt bra! Jag anser ju att både Oscar och Bengt är outstanding i Sverige inom sina respektive gebit, så det ska bli en stor ära att få jobba med dem och utveckla etableringssidan tillsammans med dem. Förhoppningsvis kan mina snart tjugo år inom detta segment bidra på ett riktigt bra sätt! Jag ser fram emot att börja den 1:e maj.”

CBREs Retail-experter delar med sig av kunskap och erfarenhet kring leasing, försäljning eller strukturell uppgradering av butikslokaler. Vi hjälper både fastighetsägare såväl som stora detaljhandelskedjor att förstå och navigera den aktuella hyresmarknaden inom retail. Vi ger våra kunder en tydlig konkurrensfördel tack vare vår kunskap och långa erfarenhet inom detaljhandel samt vår utbredda närvaro, både lokalt och globalt.

CBRE är den ledande rådgivaren för retailsegmentet i fastighetsbranschen. Bolaget har experter inom uthyrning och tenant rep. CBREs rådgivare är mycket efterfrågade och under 2020 gjorde CBRE Retail, mitt under pandemin, ett rekordår när man hyrde ut ca 50 000 kvm handelsyta.

Läs mer om CBRE Retail, Investor Leasing

CBRE är den dominerande fastighetsrådgivaren i Sverige

Du finner alla våra pressreleaser här. >> 

Följ oss även gärna i våra andra kanaler:

LinkedIn >>
Twitter >>
Instagram >>

Du prenumererar väl på Sveriges Fastighetsblogg, där delar vi med oss om erfarenheter och insikter från fastighetsbranschen: www.sverigesfastighetsblogg.se

Visste du att CBRE även har en Nordisk Fastighetsblogg?
Den heter Nordics Real Estate Blog och du finner den på https://www.nordicsrealestate.com/ 

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com 

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne är Head of Communications, Continental Europe, Advisory Services samt head of Marketing & Communications, Nordics. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen