CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rådgivare till Bockasjö AB vid ytterligare uthyrning i Göteborg

CBRE meddelar att företaget varit rådgivare till fastighetsutvecklingsbolaget Bockasjö AB, vid förmedlingen av en lager- och logistiklokal i Hisingen Logistikpark i Göteborg.

Lokalen är på 19 000 kvm och inflyttning sker under våren 2021. Den nya hyresgästen är Outnorth AB (ledande nätbutik med produkter inom friluftsliv och outdoor) som flyttar sitt lager från Växjö till Göteborg. Outnorth kommer även investera i automation på delar av lagret.

Byggnaden, som är den femte i ordningen på området uppförd av Bockasjö, är på totalt 35 100 kvm och uppförs just nu på spekulation. Det är en modern lager- och logistikbyggnad som möter dagens och framtidens behov.

CBREs rådgivare Christoffer Bladh Nord kommenterar uthyrningen:

”Hisingen logistikpark närmar sig fullt uthyrt i sin helhet och vi är såklart glada över att ha bidragit med flera av hyresgästerna. Hätteberget LC 1 som utvecklas av Bockasjö byggs enligt konstens alla regler för en modern lager- och logistikanläggning och håller högsta kvalité. Vi tackar Bockasjö och Outnorth för ett bra samarbete vid uthyrningen.”

Christoffer kommenterar även marknaden:

”Marknaden har varit fortsatt jämn och aktiv inom I&L segmentet även detta år. Vi har lyckats slutföra affärer som vi tagit med oss in från föregående år, men framförallt skapat nya. Som det ser ut nu finns det ingen som helst anledning att tro att det kommer mättas av och vi hör heller inget annat från våra kunder, hyresgäster som fastighetsägare.”

Läs mer om uthyrningen i Fastighetsvärlden och i Fastighetsaktien.

Tidigare i år var CBRE rådgivare när en lokal om 13 500 kvm hyrdes ut till Samsung. Läs mer om den uthyrningen här.

CBRE_rådgivare_bockasjö_image

Mer information från CBRE:
CBRE Capital Markets rådgivare till Blackstone när Nyfosa avyttrar logistikportfölj för ca 2,1 MDSEK. Läs mer här.

CBRE Capital Markets agerade säljrådgivare till Peab och Volito när Brinova köper för halv miljard. Läs mer om det här.

Kontakt
Hör gärna av dig till Christoffer om du har frågor eller vill ha information om Logistikytor.

Du finner fler artiklar om logistik på Sveriges Fastighetsblogg. Där hittar du också rapporter såsom Swedish Logistics Snapshot. 

Följ oss även gärna på:

LinkedIn>>
Twitter>>

Fler nyheter finns på Sveriges Fastighetsblogg /Press Releaser

Visste du att CBRE även har en Nordisk Fastighetsblogg?
Den heter Nordics Real Estate Blog och du finner den på https://www.nordicsrealestate.com/ 

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com 

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne är Head of Communications, Continental Europe, Advisory Services samt head of Marketing & Communications, Nordics. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen