CBRE ser ingen avmattning inom externhandeln

Det diskuteras ofta om hur framtiden ser ut inom retail. Det pratas om ehandel och butiksdöden, och vad som då kan tänkas ske med köpcentrum och butiker.

CBRE konstaterar att det är ännu starkare efterfrågan på tjänster kring externhandeln inom retailsegmentet och CBRE har fler genomförda uthyrningar än på länge.

Oscar Sandén, Head of External Retail, Advisory & Transaction, kommenterar;

”Vi har precis genomfört två större uthyrningar till Dollarstore och vi har fler rådgivningsuppdrag på gång just nu. Det är kul att se att både ehandel och externhandel växer.”

Uthyrningarna Oscar nämner är en uthyrning av 2 750 kvadratmeter i handelsområdet Hede i Kungsbacka. Samt en uthyrning om 2 127 kvadratmeter i köpcentrumet Port73, i Haninge, strax söder om Stockholm.

CBRE-port73

Oscar fortsätter:

”Jag kan glädjande meddela att vi precis signat ytterligare en uthyrning och det är 2 294 kvadratmeter till Nordic Wellness, i Jägersro Center. ”

Patrik Kallenvret, VD på CBRE i Sverige bekräftar läget för retail:

”Vi ser stor aktivitet i retailsegmentet. Teamet som arbetar inom uthyrning går verkligen för högtryck och de får uppdrag över hela Sverige. ”

 

Läs även:

Hyresmarknaden inom externhandeln.

Fler artiklar om Retail.

Fler nyheter finns i MyNewsDesk & Sveriges Fastighetsblogg /Press Releaser

www.sverigesfastighetsblogg.se

 

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne jobbar som Head of Marketing på CBRE och har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen