CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

Nya hyresgäster i Kungstornen i Stockholm

Centrumfastigheter och CBRE meddelade idag att under sommaren/hösten har tre nya starka varumärken tecknat hyresavtal i Kungstornen på Kungsgatan i Stockholm.

Houdini Sportswear har nyligen öppnat sin nya butik i Norra Kungstornet och under Q1 2023 öppnar Lundhags och Sail Racing flaggskeppsbutiker i totalt ombyggda lokaler i Södra Kungstornet.
 
”Vi är väldigt nöjda med att ytterligare kunna förstärka Kungsgatans Outdoor/Fritids-kluster med dessa tre, riktigt fina varumärken som vi hälsar varmt välkomna till Kungsgatan”, säger Hugo Samuelsson, VD Centrumfastigheter.
 
CBRE har varit fastighetsägarens rådgivare och förmedlat förhyrningarna.

Kontakta gärna Bengt Axelsson, Senior Director, på CBRE om du vill veta mer.
bengt.axelsson@cbre.com, +46 (0)70 520 47 67. 


Läs mer på pressreleaser CBRE, https://blog.cbre.se/pressreleaser.
Läs mer och håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg, https://blog.cbre.se/sverigesfastighetsblogg, samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog, https://www.nordicsrealestate.com.


Om CBRE
CBRE Group, Inc. är världens största kommersiella fastighetskonsultbolag med mer än 100 000 anställda och cirka 530 kontor globalt. CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2021 som nummer 122. CBRE har också utsetts till branschens främsta varumärke av Lipsey Company under 20 år i rad och har utsetts till ett av Fortunes "Most Admired Companies" i nio år i rad, inklusive att rankas som nummer ett i fastighetssektorn 2021, för tredje året i rad. 
CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 90 anställda.


Bengt Axelsson

Bengt Axelsson

Senior Director, Advisory & Transaction Services, Investor Leasing Retail

bengt.axelsson@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen