CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE lanserar Nordics Real Estate Blog

Vi har glädjen att meddela att vi idag lanserar en ny blogg på engelska med fokus på Nordens fastighetsmarknad. Bloggen heter Nordics Real Estate Blog.
For English version please click here. >>

Våra kunder är mer och mer verksamma över alla nordiska länder. Vi får många förfrågningar om att stödja dem i deras internationella ambitioner, inte minst i Norden. Med Nordics Real Estate Blog ger vi information, analyser och nyheter på ett smidigare sätt än genom traditionella nyhetsbrev.

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får CBRE kontinuerligt nya insikter från omvärlden. Vi har hittills delat med sig av sin kunskap och erfarenhet på Sveriges Fastighetsblogg som nyligen vann utmärkelsen ”Årets bästa branschblogg”.

Nu lanserar vi ytterligare en blogg, helt på engelska, med fokus på den nordiska fastighetsmarknaden.

Du finner Nordics Real Estate bloggen här: https://www.nordicsrealestate.com/

Du kan ta del av bloggens artiklar genom en kostnadsfri prenumeration som du fyller i på https://www.nordicsrealestate.com/
Du kan välja hur ofta du vill ha artiklar samt om vilken kategori.

CBRE Nordics finns även på:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cbre-nordics
Twitter: https://twitter.com/CBRE_Nordics

Välkommen till Nordics Real Estate Blog - kunskapskällan för fastighetsbranschen i Norden!

CBRE-NREB-emailsign

 

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne är Head of Communications, Continental Europe, Advisory Services samt head of Marketing & Communications, Nordics. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen

Kategorier