CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

Framtiden för logistik i norden efter COVID-19

Hampus Otterhäll från CBRE Capital Markets har tillsammans med CBRE Research tagit fram en rapport om Covid-19s effekter över logistiksektorn inom fastigheter. Rapporten heter The future of Nordic Logistics beyond the COVID-19.

Logistik är ett viktigt verktyg för den tillväxt och utveckling och som ligger till grund för en mängd ekonomiska indikatorer. På makronivå bidrar logistikflödena till att skapa arbetstillfällen, BNP-tillväxt och investeringar i utlandet.

CBRE-Hampus-Otterhall-The future of Logistics beyond Covid-19-image

Vidare kan ett effektivt logistikflöde vara avgörande bland företag för att öka sin konkurrensfördel.

Logistik är den sektor som många industrier är beroende av - för produktions- och handelssektorer är logistik avgörande.

Detta är inledningen på rapporten The future of Nordic Logistics beyond the COVID-19. Rapporten är på engelska och du kan ladda ner rapporten här nedan.

Vill du läsa fler artiklar om Logistik? Här finner du Hampus tidigare artiklar, bland annat den populära rapporten Swedish Logistics Snapshot Q1 2020

Läs mer om Capital Markets på cbre.se

Hampus Otterhäll

Hampus Otterhäll

Hampus arbetar inte på CBRE längre. Kontakta gärna Patrik Kallenvret om du har frågor. patrik.kallenvret@cbre.com

Ladda ner Rapporten: The future of nordic logistics beyond the COVID-19

Ladda ner rapporten

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen

Kategorier