CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

Nordics Hotel Market Snapshot

CBRE presenterar en rapport över hotellmarknaden i Norden med en översikt över hotellåret 2023 och en framtidsutsikt för 2024. Rapporten täcker investeringsmarknaden i Norden och innehåller detaljer om hotellmarknaden i Sverige och de övriga nordiska länderna. 

Datan i rapporten påvisar att hotellgäster i Norden har visat en ökad vilja att acceptera högre hotellpriser sedan tiden före pandemin. 2023 var det första helnormaliserade verksamhetsåret på länge och omsättningstillväxten visar nya högre prisnivåer för många hotelloperatörer.

Det finns fortfarande vissa utmaningar på kostnadssidan, inte minst om räntesänkningarna dröjer. CBRE förutser en fortsatt stark efterfrågan på hotellrum under 2024 men med en avmattad tillväxt på snittpriser.

Du kan ladda ner hela rapporten nedan.

Vid frågor kan du nå mig på Robin.Stenlund,@cbre.com

Läs även: CBRE rekryterar senior rådgivare till Hotels
https://blog.cbre.se/pressreleaser/cbre-rekryterar-senior-advisor-hotels

Robin Stenlund

Robin Stenlund

Robin Stenlund är rådgivare och specialist inom Hotels.
Kontaktuppgifter: +46 73 780 26 29

robin.stenlund@cbre.com

Ladda ner Nordics Hotel Market Snapshot

Ladda ner rapporten

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen

Kategorier