CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

Tips om välbefinnande när du arbetar hemifrån

För oss som arbetar med Workplace Strategies och dagligen ger råd till företag om flexibla arbetssätt och strategier har de senaste veckorna varit både utmanande och lärorika. Med nationella riktlinjer som uppmanar oss att arbetar hemifrån har arbetslivet förändrats dramatiskt för alltid och det hände nästan över en natt.

Sex huvudområden för välbefinnande

Våra kollegor i UK har skrivit en artikel om detta och hänvisar också till att det finns sex huvudområden för optimalt välbefinnande:

1. Socialt
2. Mentalt
3. Digitalt
4. Miljö
5. Psykiskt
6. Näringsmässigt

CBRE Workplace Strategies välbefinnande

Läs hela artikeln på engelska, klicka här. 

Där finns också en film om ämnet.

CBRE-workplace

Vi hoppas att få träffa dig snart igen. Ta hand om dig!

Läs fler av Hannas artiklar om Workplace Strategies.

Titta gärna på Webinariet som våra kollegor spelat in för att guida medarbetare och chefer i att arbeta effektivt utanför kontoret.

 

 

Hanna Mossfeldt

Hanna Mossfeldt

Hanna arbetar inte längre på CBRE. Du får gärna kontakta Anders Hansén, Head of Occupier om du har frågor om Hyresgästrådgivning.
Mail: anders.hansen@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen

Kategorier