CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

Välkommen till Sveriges Fastighetsblogg

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får CBRE kontinuerligt nya insikter från omvärlden när det gäller fastighetsområdet och med Sveriges Fastighetsblogg vill vi förmedla vår kunskap och erfarenhet till dig.

Vi vill med Sveriges Fastighetsblogg göra det smidigt och lätt för dig att ta till dig den fakta, kunskap och erfarenhet som vi har om fastighetsbranschen. Syftet med Sveriges Fastighetsblogg är att vara din kunskapskälla för allt om fastighetsbranschen. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter på ett smidigare sätt än vad du får genom traditionella nyhetsbrev.

Du kan ta del av våra artiklar regelbundet genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du hittar formuläret här intill och kan välja hur ofta du vill ta del av våra nyheter.

Välkommen till Sveriges Fastighetsblogg!

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret är ansvarig för Capital Markets i Sverige och Norden.
Kontaktuppgifter: +46767633341

patrik.kallenvret@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen

Kategorier