CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE utsedd till bästa fastighetsrådgivaren i Sverige

CBRE är den dominerande fastighetsrådgivaren i branschen i Sverige, det står nu klart sedan Euromoney Real Estate Survey utnämner bolaget till vinnaren i kategorin ”Bästa fastighetsrådgivaren”. Dessutom utses CBRE Swedens affärsområde Valuation Advisory Services till förstaplatsen i kategorin ”Property Valuation.”

Förstaplats i årets Euromoney

CBRE fortsätter att växa både affärsmässigt och i marknaden. Nyligen meddelade bolaget att affärsområdet A&T Investor Leasing, Retail redan har slagit förra rekordåret. Nu kan CBRE lägga till två förstaplatsplaceringar i årets Euromoney Real Estate Survey, i kategorierna ”Advisers and Consultants Overall” samt ”Property Valuation”. Dessutom utses CBRE till vinnare i Norden i samma kategorier.

Patrik Kallenvret, VD, CBRE Sweden, kommenterar:
”Vi är hedrade över att få två förstaplatser i årets Euromoney Real Estate Survey i Sverige och att vi vinner även i Norden (länk till Nordisk Pressrelease). Detta är möjligt tack vare det förtroende vi har från våra kunder och affärspartners, samt våra erfarna medarbetare. Vi fortsätter arbetet med att utveckla och förbättra vår verksamhet, för att säkerställa att vi erbjuder de bästa rådgivningstjänsterna i branschen.”

Utmärkelsen Euromoney Real Estate Survey tillfrågar personer i ledande befattningar i fastighetssektorn världen över. De tillfrågade får besvara vilken som är den bästa partnern av fastighetsrelaterade tjänster på sin marknad. Undersökningen täcker de senaste 12 månaderna och har genomförts de senaste 17 åren. De tillfrågade är rådgivare, utvecklare, investerare, banker och nyttjare av fastigheter.

För mer information kontakta:
Yvonne Ehinger,
Presschef

 

Läs mer om hur CBRE arbetar med värderingstjänster.

Följ CBRE Sweden på LinkedIn och Twitter.

För fler pressreleaser se: Sveriges Fastighetsblogg /Press Releaser

www.sverigesfastighetsblogg.se

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 350 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne är Head of Marketing & Communications, Nordics and Sweden. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen