CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBREs retailgrupp slår nya rekord

CBREs framgång fortsätter och bolaget når nya höjder. Nu berättar Oscar Sandén, Head of A&T Investor Leasing, Retail, om första halvårets framgångar, som redan överträffat rekordåret 2020.

Rekryteringar och ny chef för affärsområdet

CBRE har manövrerat väl i den utmanande vardag som pandemin medför. Bolaget ställde om tidigt, analyserade marknaden kontinuerligt och satsade igen vid rätt tidpunkt. Till affärsområdet A&T Investor Leasing, Retail, har bolaget nyligen rekryterat en framstående retailrådgivare, Per-Håkan Andréasson, samt utsett Oscar Sandén som ny chef för affärsområdet. Bengt Axelsson som tidigare var affärsområdeschef arbetar fortsatt kvar i teamet som senior rådgivare.

Cbre_OscarSanden_2746Oscar Sandén, Head of A&T Investor Leasing, Retail, kommenterar;
Jag är stolt över vad teamet åstadkommit. Riktigt kul att ha med Per-Håkan också, han har redan full fart på affärerna och är mycket rutinerad rådgivare med härlig energi. Att 2021 har börjat så här bra är verkligen tack vare bra teamwork och timing.”
Under 2020 förmedlade A&T Investor Leasing, Retail, cirka 47 000 kvm. Det var ett rekordår. Trots rekordår har de redan överträffat det under första halvåret, 2021. Affärsområdet går nu mot ett extremår, då man redan nu förmedlat över 54 000 kvm.

Oscar fortsätter;
När vi summerade H1 2021 kunde vi konstatera att vi redan förmedlat mer yta än hela förra året, mycket tack vare stora uthyrningar till aktörer som bl.a. Costco och Nordic Wellness på externhandeln, där marknaden är fortsatt väldigt stark. Vi ser fram emot andra halvan av 2021 med fina uppdrag i pipelinen. Kul att notera är att city/shoppingcenter-marknaden börjar ta lite revansch. Bengt som fokuserar på just det, har fullt upp precis som alla andra i teamet.”

Under 2021 har CBRE gjort flertalet stora uthyrningar som exempelvis:

13 400 kvm till Costco i Arninge, Stockholm
6 103 kvm till Nordic Wellness i Ingelsta, Norrköping
4 522 kvm till Dollarstore i större regionstad
2 043 kvm till Jysk i Stenalyckan, Halmstad
2 468 kvm till Rusta i Löddeköpinge

Länkar:
CBRE utser ny chef för A&T Investor Leasing, Retail
CBRE rekryterar senior expert, Per-Håkan Andréasson börjar på CBRE

Du har väl inte missat CBREs market snapshots? Du finner dem här >>

  • Multifamily market snapshot Q2, 2021
  • Office market snapshot Q2, 2021
  • Logistics market snapshot Q2, 2021

Läs om CBREs tjänster inom Retail på cbre.se och artiklar på Sveriges Fastighetsblogg.


CBRE är den dominerande fastighetsrådgivaren i Sverige

Du finner alla våra pressreleaser här. >> 

Följ oss även gärna i våra andra kanaler:

LinkedIn >>
Twitter >>
Instagram >>

Du prenumererar väl på Sveriges Fastighetsblogg, där delar vi med oss om erfarenheter och insikter från fastighetsbranschen: www.sverigesfastighetsblogg.se

Visste du att CBRE även har en Nordisk Fastighetsblogg?
Den heter Nordics Real Estate Blog och du finner den på https://www.nordicsrealestate.com/ 

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com 

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne är Head of Communications, Continental Europe, Advisory Services samt head of Marketing & Communications, Nordics. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen