CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBREs värderingsteam vinner igen

CBRE har tidigare meddelat att affärsområdet Valuation and Advisory Services slår rekord efter rekord. Nu kan affärsområdet lägga ytterligare en förstaplats till prestationerna, då de för andra året i rad vinner i Euromoney Real Estate Survey. CBRE i Sverige vann även i den övergripande kategorin Advisers and consultants – overall”.

Förstaplats i årets Euromoney

Utmärkelsen Euromoney Real Estate Survey tillfrågar personer i ledande befattningar i fastighetssektorn världen över. De får besvara, utifrån sin marknad, vilken som är den bästa rådgivaren av fastighetsrelaterade tjänster är. Undersökningen täcker de senaste 12 månaderna och har genomförts de senaste 17 åren. De tillfrågade är rådgivare, utvecklare, investerare, banker och nyttjare av fastigheter.

Daniel Holmkvist som leder CBREs affärsområde Valuation and Advisory Services kommenterar:
”Vi är väldigt stolta över förstaplatsen i årets Euromoney Real Estate Survey, för andra året i rad. Det visar att vi är här för att stanna och är ett kvitto på att våra kunder är nöjda med vårt arbete. Vi har väldigt stor efterfrågan på våra tjänster och det är med glädje jag kan meddela att vi nu gjort två betydelsefulla rekryteringar.”

CBRE har kontinuerligt sett ett ökat behov och en ökad efterfrågan på sina värderingstjänster. En anledning är affärsområdets kompetens och erfarenhet, en annan är CBREs marknadsledande värderingsmodell som anpassats efter svenska förhållanden och data. Modellen är väl omtalad på fastighetsmarknaden och den har stärkt CBREs position och synlighet inom värderingstjänster på ett markant sätt.

För att möta marknadens efterfrågan har CBRE nyligen rekryterat två nya kollegor till värderingsteamet. De är Robin Hertéus samt Thomas Lindström.

Andreas Eckermann leder CBREs kontor i Göteborg och arbetar huvudsakligen med värdering. Han välkomnar Thomas Lindström till CBRE och Göteborgskontoret och kommenterar:
”Vi har letat efter rätt person att stärka vårt team här i Göteborg. Vi är väldigt glada över att nu välkomna Thomas Lindström.”

Utöver detta utses CBRE till vinnare i Norden i kategorierna ”Advisers and Consultants Overall” samt ”Property Valuation”.

För mer information kontakta:
Yvonne Ehinger,
Presschef


Du har väl inte missat CBREs Market snapshots Q2, 2021? Du finner dem på www.SverigesFastighetsblogg.se

 


Läs om CBREs tidigare förstaplatsplaceringar i Euromoney:

CBREs nordiska MD, Colin Waddell om den Nordiska marknaden:

Läs mer om hur CBRE arbetar med värderingstjänster.

Följ CBRE Sweden på LinkedIn och Twitter.

För fler pressreleaser se: Sveriges Fastighetsblogg /Press Releaser

www.sverigesfastighetsblogg.se

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 350 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne är Head of Communications, Continental Europe, Advisory Services samt head of Marketing & Communications, Nordics. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen