CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE förstärker kapaciteten inom ESG med förvärv av franska Green Soluce SAS och placerar den svenska hållbarhetschefen i ledningsgruppen

CBRE tillkännagav tidigare förvärvet av Green Soluce SAS, som förbättrar dess kapacitet för rådgivningstjänster inom hållbarhet, socialt ansvar och bolagsstyrning (ESG) i Frankrike och Kontinentaleuropa. Samtidigt meddelar CBRE Sweden att Sustainability Manager, Linda Kjällén, tar plats i ledningsgruppen. CBRE har signerat The Climate Pledge och ska vara klimatneutrala till år 2040. Nu stärks kapaciteten på flera fronter inom ESG.

Green Soluce tillhandahåller ESG-rådgivning i fastighetsfrågor till offentliga och privata kunder i Frankrike.

Marco Hekman, Divisonal President, CBRE, Advisory Services, Continental Europe, kommenterar:

"Förvärvet av Green Soluce är en del av vår strategi att ytterligare stärka vår ESG-rådgivningskapacitet över hela Kontinentaleuropa. Vi är glada över att välkomna Green Soluce och förse både befintliga och nya kunder med ett ännu mer omfattande tjänsteerbjudande.”

Linda Kjällén, Sustainability Manager, CBRE Sweden, anslöt till bolaget under hösten 2021 för att möta den efterfrågade kompetensen inom ESG från både kunder och CBRE. Hon arbetar med kunder i CBRE:s etablerade affärsområden och i separata uppdrag. Linda är väl känd i fastighetsbranschen för sitt arbete kring hållbarhet.

Patrik Kallenvret, VD och Head of Capital Markets Nordics, kommenterar:

”Jag är stolt över att vi beslutat att inkludera Linda i den svenska ledningsgruppen. Vi ser att marknaden och kunder efterfrågar expertis inom ESG och hållbarhet mer och mer, vilket vi vill bemöta på bästa sätt. När även CBRE ska vara klimatneutrala till år 2040, blir det tydligt att de beslut vi fattar för Sverige behöver vara hållbara.”

Håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg, samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog

Du finner alla våra pressreleaser här. >> 

Följ oss även gärna i våra andra kanaler:

LinkedIn >>
Twitter >>
Instagram >>

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen