CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE satsar på nordiskt samarbete inom Property Management

CBRE har utsett Rikard Eriksen till ansvarig för Property Management för Sverige och Norge. Rikard är tidigare ansvarig för Property Management i Norge, och utökar nu ansvaret genom att inkludera Sverige. Rikard är dessutom med i den norska ledningsgruppen. Victor Gåveby, som innehar rollen som Team Lead Property Management, behåller samma roll och är den som leder verksamheten lokalt i Sverige. Syftet med Rikards nya ansvar är att kunna erbjuda kunderna än mer integrerade tjänster, ett större team och bredare kompetenser. Property Management tillhandahåller en bred uppsättning fastighetsförvaltningstjänster till fastighetsägare inom alla segment.

Pernilla Tallqvist, COO CBRE Sweden, kommenterar:

"På i princip alla våra affärsområden arbetar vi nordiskt och vi ser fantastiska resultat av samarbetet. Det känns inte annat än naturligt att gå den vägen även inom Property Management. Vi ser synergier med samarbetet mellan gränserna och inte minst att vi gentemot våra kunder kan erbjuda ännu mer integrerade tjänster. Jag är därför mycket glad att Rikard har tagit sig an denna utökade roll för."

Rikard Eriksen, Head of Property Management, Norge och Sverige:

”Fastighetsförvaltning på CBRE handlar om att leverera en tjänst anpassad till den enskilda fastigheten, anpassad till investerarnas strategi och hyresgästernas behov, nu och i framtiden. Jag ser fram emot att leda och utveckla det svenska teamet tillsammans med Victor och skapa ytterligare resultat för våra kunder."

Håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg, samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog

Du finner alla våra pressreleaser här. >> 

Följ oss även gärna i våra andra kanaler:

LinkedIn >>
Twitter >>
Instagram >>

Pernilla Tallqvist

Pernilla Tallqvist

Pernilla Tallqvist är Chief Operating Officer (COO) på CBRE Sweden. Pernilla har lång erfarenhet från fastighetsbranschen.
Kontaktuppgifter: +46733498702
Mail: pernilla.tallqvist@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen