CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar ny ansvarig för Research

CBRE meddelade idag att Annika Edström blir ny Senior Researcher i Sverige. Annika Edström kommer närmast från Cushman & Wakefield där hon har varit ansvarig för Research. Annika har mångårig erfarenhet av analytiskt arbete i fastighetsbranschen, bland annat från Newsec.

Annika Edström ersätter Amanda Welander, som tidigare i år gick över till rollen som Head of Investment Strategy, Capital Markets. Där kommer Amanda att arbeta med rådgivning och transaktioner, närmare kund.

Daniel Holmkvist, Executive Director, Valuation, kommenterar:
“Jag är mycket glad över att välkomna Annika Edström till CBRE som ny Senior Researcher med sammanhållande ansvar för Research. Vi vill säkerställa att vår globala data kommer våra kunder tillgodo genom skräddarsydda analyser för vägledning i portföljstrategier, värderingar och transaktioner. De makroekonomiska förutsättningarna just nu gör att vi ökar våra ansträngningar inom analysområdet.“

Annika Edström, Senior Researcher, tillägger:
“Jag ser fram emot att lära känna CBREs kunder och medarbetare. Förhoppningsvis kommer min erfarenhet av analytiskt arbete i fastighetsbranschen komma till nytta för våra kunder och därmed också bygga vidare på CBREs framgångar.”

CBRE har en stark marknadsposition och har etablerat sig som ledande inom fastighetsbranschen, i Sverige och internationellt. Bolaget fortsätter att rekrytera nyckelkompetens för att kunna leverera kvalitativ vägledning till kunder.

 

Annika Edström

Annika Edström


Läs mer på pressreleaser CBRE, https://blog.cbre.se/pressreleaser.
Läs mer och håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg, https://blog.cbre.se/sverigesfastighetsblogg, samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog, https://www.nordicsrealestate.com.


Om CBRE
CBRE Group, Inc. är världens största kommersiella fastighetskonsultbolag med mer än 100 000 anställda och cirka 530 kontor globalt. CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2021 som nummer 122. CBRE har också utsetts till branschens främsta varumärke av Lipsey Company under 20 år i rad och har utsetts till ett av Fortunes "Most Admired Companies" i nio år i rad, inklusive att rankas som nummer ett i fastighetssektorn 2021, för tredje året i rad. 
CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 90 anställda.

 

Daniel Holmkvist

Daniel Holmkvist

Daniel är Head of Valuation på CBRE Sverige. Han har lång erfarenhet av fastighetsbranschen. Han arbetar med internationella investerare både i Sverige och gränsöverskridande kunder samt svenska lokala investerare, fonder och fastighetsbolag. Medlem av Royal Institution of Chartered Surveyors (MRICS) och auktoriserad värderare av Samhällsbyggarna.
Kontaktuppgifter: +46 709-792771

daniel.holmkvist@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen