CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar Linda Kjällén som ansvarig för Hållbarhet

CBRE agerar som rådgivare till alla segment i fastighetsbranschen. Hållbarhet är en del av bolagets samtliga erbjudanden. CBRE upplever stor efterfrågan av expertis kring hållbarhetsfrågor, därför har man nu anställt Linda Kjällén som Sustainability Manager.

Linda är väl känd i fastighetsbranschen för sitt arbete kring hållbarhet. Hon har varit med och byggt upp och utvecklat Sweden Green Building Council (SGBC), Sveriges snabbast växande organisation för hållbart samhällsbyggande. Hon är även en flitigt anlitad föreläsare och moderator i många olika forum. Linda har gedigen erfarenhet inom Miljöcertifiering, Miljöbyggnad, Fitwel, GreenBuilding och BREEAM.

CBREs VD, Patrik Kallenvret, kommenterar:

”Detta är verkligen en viktig rekrytering för oss och våra kunder. I den tid vi lever i bör hållbarhet vara en självklar del i en verksamhet och en naturlig del i samhället och vår vardag. Vi har letat efter rätt person en längre tid och vi är mycket stolta över att presentera Linda. Hon kommer att arbeta med såväl nya som befintliga kunder som vill utveckla sitt arbete och fokus på hållbarhet. Linda kommer verkligen göra skillnad och utveckla vårt hållbarhetsarbete på bästa tänkbara sätt, både i Sverige och i Norden.”

CBRE stärker hela affären genom att öka fokus och resurser på hållbarhetsarbetet. Utöver sin djupa kompetens inom hållbarhet har Linda även erfarenhet av affärsutveckling, organisationsutveckling samt verksamhetsutveckling.

Linda Kjällén anslöt till CBRE den 1 september, hon kommer närmast från Gatun Arkitekter och dessförinnan arbetade hon på Sweden Green Building Council, som Certifieringschef och därefter Affärsutvecklare och Strateg. Linda kommenterar:

DSC_0376”Redan efter så kort tid känner jag att jag hamnat rätt här på CBRE. Jag har blivit varmt mottagen av både kollegor och kunder, i Sverige och internationellt. Det finns oändliga möjligheter med hållbarhetsarbetet och tillsammans med våra kunder har vi höga ambitioner. Det ska bli fantastiskt kul att ansvara för att både fördjupa och bredda erbjudandet.”

Linda Kjällén är redan bokad på framtida föreläsningar. Du kan bland annat höra henne på IFMAS Nätverksträff den 12 november 2021. Rubriken lyder ”Den hållbara arbetsplatsen - inblick i hur kontoren ser ut i dag och i morgon”.

Läs mer om CBREs hållbarhetsarbete
Kontakta gärna Linda om du har frågor eller vill boka ett möte.

Mer information finns på: Sveriges Fastighetsblogg - Hållbarhet

CBRE Swedens hemsida - Corporate Responsibility

CBRE Global - Responsibility

Fler nyheter om CBRE Sweden finner du på: www.Sverigesfastighetsblogg.se/Pressreleaser

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret är ansvarig för Capital Markets i Sverige och Norden.
Kontaktuppgifter: +46767633341

patrik.kallenvret@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen