Magnus Pettersson återvänder till CBRE

CBRE meddelar idag att Magnus Pettersson återvänder till bolaget. Magnus är rådgivare med fokus på uthyrning inom Industri och Logistik. Han kommer närmast från Castellum.

Logistikmarknaden i Sverige är fortsatt het i hela Sverige, både bland nationella och internationella aktörer. CBRE samarbetar med fastighetsägare och fastighetsutvecklare att finna hyresgäster till befintliga fastigheter och nya utvecklingsprojekt i Sverige.

Magnus Pettersson kommenterar:
”Jag ser fram emot att återigen få arbeta på CBRE som uthyrningsrådgivare. Jag ser också fram emot att medverka till fortsatt utveckling av rådgivningen inom uthyrning på den nationella och internationella marknaden.”

Magnus tillträder sin tjänst den 16 december 2019. Han ansluter till sitt tidigare team och tjänst på avdelningen Industrial & Logistic, Advisory and Transaction Services. Magnus utgår från CBREs kontor i Göteborg men arbetar med hela den svenska marknaden. Du når Magnus Pettersson på magnus.pettersson@cbre.com.

Patrik Kallenvret, MD, CBRE Sweden, välkomnar Magnus tillbaka:
"Det är extra kul att välkomna tidigare kollegor tillbaka till oss. Med Magnus i teamet säkerställer vi vår position inom uthyrning och logistik."

 

Läs vår senaste pressrelease: CBRE advisor to first ever investment by South Koreans in Sweden.

Läs mer om CBRE Industrial & Logistics.

Läs artiklar om Industri & Logistik på Sveriges Fastighetsblogg.

Här kan du ladda ner Swedish Logistics Snapshot Q3 2019.

 

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 350 medarbetare. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning, med intäkter på 21,3 miljarder dollar år 2018 och mer än 90 000 anställda (exklusive filialer). CBRE har varit med på Fortunes 500-lista sedan 2008, och blev rankad #146 år 2019. CBRE har också framröstats till fastighetsbranschens främsta varumärke av Lipsey 17 år i rad, och har blivit en av Fortunes "Most Admired Companies" i sju år i rad, bland annat rankad som nummer ett inom fastighetssektorn 2019. Företaget är noterat på New York-börsen.

Läs mer om CBRE på www.cbre.se.
Vi delar med oss av vår kunskap och erfarenhet på www.sverigesfastighetsblogg.se

 

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne är Head of Marketing & Communications, Nordics and Sweden. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen