CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

Fastighetsbranschen måste ladda för att bidra till utvecklingen för elbilar

Hur påverkar elbilsmarknaden fastighetsbranschen, och tvärt om? Läs mer på Sveriges Fastighetsblogg.

Elbilsmarknaden växer

Den globala elbilsmarknaden beräknas växa över 40 procent mellan 2020 och 2027, vilket belyser branschens nyckelroll för att främja ren energi och minskade utsläpp över hela världen. 

Fler laddstationer

Med ett växande intresse för grön teknik och långsiktig hållbarhet, installeras nu laddstationer för elbilar på detaljhandels- och kommersiella platser. Därmed erbjuder investerare en möjlighet att gynna både miljön och människorna som arbetar, besöker och handlar i sina lokaler.

adobestock_85560560

 I en nyligen publicerad rapport ”CBRE EV-revolution report” kan du läsa mer om hur elbilsmarknaden påverkar fastighetsbranschen, och tvärt om. Du kan ladda ner det här nedan.

Kontakta gärna Per-Håkan Andreasson om du har frågor eller vill veta mer. 

Per-Håkan Andreasson

Per-Håkan Andreasson

Per-Håkan är Senior Director och ansvarar för sökuppdrag/etablering inom Retail. Han har lång erfarenhet inom strategisk rådgivning och uthyrning.
Kontaktuppgifter: +46 (0)705210190

per.h.andreasson@cbre.com

Ladda ner rapporten här

Ladda ner

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen

Kategorier