CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

Tjäna på att hållbarhetscertifiera din fastighet!

Lyssna på artikeln

Thomas artikel om att tjäna pengar på hållbarhetscertifiering har varit mycket populär. Nu kan du se och lyssna på Thomas i en film när han berättar om hållbarhetscertifiering, och rapporterna som ligger till grund för artikeln. Du ser filmen här-->>

 

 

Rapporterna kan du nå via länkarna nedan.

Hållbarhet är viktigt om vi ska få jordens resurser att räcka till för en växande befolkning. De flesta av oss har insett det. Men vad kan vi som individer och företag i fastighetsbranschen göra konkret? Ja, vårt arbete med hållbarhet kan faktiskt löna sig mycket.

I ett antal forskningsrapporter och marknadsundersökningar från de senaste tio åren beskrivs värdet av att certifiera fastigheter för hållbarhet. Olika siffror figurerar men den gemensamma slutsatsen är att värdet ökar. Vad påverkar värdet och hur stor är värdeökningen? Låt oss ta en närmare titt på några rapporter.

Thomas arbetar inte kvar på CBRE. Du får gärna kontakta Linda Kjällén, Sustainability Manager, CBRE Sweden.

Lyssna på artikeln:

Läs mer:

CBRE utnämns för andra året i rad som ett av världens 100 mest hållbara företag av Barron’s. Läs mer.

Thomas Gustafsson

Thomas Gustafsson

Thomas arbetar inte längre på CBRE. Du får gärna kontakta Linda Kjällén, Sustainability Manager, CBRE Sweden.
Mail: inda.kjallen@cbre.com

Thomas har mångårig erfarenhet av att hjälpa företag, fastighetsägare och hyresgäster med frågor inom hållbarhet.

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen

Kategorier