CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar senior rådgivare

CBRE meddelade nyligen att man rekryterat tre seniora rådgivare. Nu meddelar CBRE att man rekryterat ytterligare en senior medarbetare. Det är Philip Nilsson som börjar den 15 februari på affärsområdet Occupier, som Associate Director.

Anders Hansén, Head of Occupier, CBRE Sweden, kommenterar;

”Vi upplever en ökad efterfrågan av vår rådgivning från marknaden och för att ta oss an ytterligare kunder så behöver vi bli fler. Philip är en drömrekrytering som passar perfekt i vårt team. Vi säkerställer att vi kan fortsätta ge högkvalitativ rådgivning och möjliggör att vår affär växer ytterligare.”

CBRE-philip-nilsson

Philip Nilsson har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen, han har arbetat både i Göteborg och Stockholm. Han kommer närmast från Savills och dessförinnan Niras. Philip blir kollega med Tom Wadegård som nyligen började på CBRE.

Philip kommenterar:

”Det är enormt kul att få börja i Occupier-teamet på CBRE. Det är ett mycket kunnigt team med höga ambitioner och målsättningar.”

Patrik Kallenvret, VD på CBRE i Sverige välkomnar Philip:
”Vi har sökt efter rätt person som snabbt kan komma in i vår affär och ta sig an marknadens efterfrågan på vår rådgivning. Jag är glad att välkomna Philip till CBRE och är säker på att han kommer att bli ett stort tillskott i teamet och till CBREs övergripande erbjudande”

CBRE är ledande inom rådgivning och analys för Occupier inom fastighetsbranschen. Bolagets experter är mycket efterfrågade. CBRE analyserar kontinuerligt segmentet och publicerar löpande rapporter som ofta omnämns i media. Den senaste är Office Market Snapshot, Q4-20. Du finner den här >>

CBRE är den dominerande fastighetsrådgivaren i Sverige

Läs mer om CBREs affärsområde Advisory and Transaction Services, Occupier. Vi hjälper kunderna att uppnå en optimal kontorsmiljö, bland annat genom översyn av fastighetskostnader, hyreskontrakt och rådgivare.

CBRE utser Hansén till ny chef för Occupier >>

Du finner alla våra pressreleaser här. >> 

Följ oss även gärna i våra andra kanaler:

LinkedIn >>
Twitter >>
Instagram >>

Du prenumererar väl på Sveriges Fastighetsblogg, där delar vi med oss om erfarenheter och insikter från fastighetsbranschen: www.sverigesfastighetsblogg.se

Visste du att CBRE även har en Nordisk Fastighetsblogg?
Den heter Nordics Real Estate Blog och du finner den på https://www.nordicsrealestate.com/ 

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com 

Anders Hansén

Anders Hansén

Anders arbetar som Head of Advisory & Transaction Services, Occupier. Occupier teamet fokuserar på hyresgästrådgivning. De vägleder företag i lokalförsörjningsfrågor, hyresavtal, lokalstrategier, mm. Deras mål är att göra lokalen till en bättre och mer produktiv arbetsplats.

Kontaktuppgifter: +46701424239

anders.hansen@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen