CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBREs värderingsteam fortsätter slå rekord och rekryterar senior konsult

CBRE har tidigare meddelat att värderingsteamet slår alla föregående rekord. Bolagets framgångssaga fortsätter med nya affärer och ökande marknadsandelar. Nu berättar CBRE att man förstärker teamet med en senior värderare och att fler rekryteringar är att vänta.

Ökad efterfrågan

CBRE har lyckats ställa om sin verksamhet på bästa sätt för att vara i linje med den föränderliga marknaden, utifrån pandemins påverkan. Allt eftersom marknaden har stabiliserats har CBRE rekryterat löpande. Efterfrågan från marknaden för CBREs tjänster har ökar stadigt därför rekryterar CBRE ytterligare en person.

CBREs Värderingsteam växer

Tidigare i år meddelade bolaget att man rekryterat två personer till värderingsteamet, Cissi Chong och Seif Saleh. Nu rekryterar CBRE ytterligare en expert till teamet. Det är Robin Hertéus. Han har arbetat i fastighetsbranschen i 7 år, framförallt som fastighetsvärderare. Han har gedigen kunskap om marknaden. Robin kommer närmast från JLL och dessförinnan arbetade han på CBRE.

Daniel Holmkvist leder CBREs team på affärsområdet Värdering, ”Valuation Advisory”. Han kommenterar:

”Vi fortsätter arbeta strategiskt för att stärka vår position som marknadsledaren inom fastighetsvärdering. Med rekryteringen av Robin får vi ytterligare kraft att växa och säkerställa våra planer och ambitioner. Vi hade ett mycket stort antal kompententa kandidater till tjänsten. Jag och teamet är så glada och stolta över att kunna hälsa just Robin varmt välkommen till CBRE. Det är ju extra glädjande och en fjäder i hatten att Robin är en hemvändare. Nu fortsätter vi vår tillväxtresa och ser redan behov av att rekrytera fler för att möta kundernas efterfrågan.”

Trots den fortsatta pandemin märker CBRE ett ökat behov och efterfrågan på sina värderingstjänster. En orsak är teamets kompetens och erfarenhet, en annan orsak är CBREs unika värderingsmodell som anpassats efter svenska förhållanden och data. Modellen fortsätter att väcka stor uppmärksamhet på fastighetsmarknaden. Det har stärkt CBREs position och synlighet inom värderingstjänster på ett markant sätt.

För mer information kontakta Daniel Holmkvist.

Du har väl inte missat CBREs market snapshots?

Läs också: Rekordår för CBREs värderingstjänster.
Mer om CBREs affärsområde Valuation.

CBRE är den dominerande fastighetsrådgivaren i Sverige

Du finner alla våra pressreleaser här. >> 

Följ oss även gärna i våra andra kanaler:

LinkedIn >>
Twitter >>
Instagram >>

Du prenumererar väl på Sveriges Fastighetsblogg, där delar vi med oss om erfarenheter och insikter från fastighetsbranschen: www.sverigesfastighetsblogg.se

Visste du att CBRE även har en Nordisk Fastighetsblogg?
Den heter Nordics Real Estate Blog och du finner den på https://www.nordicsrealestate.com/ 

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com 

Daniel Holmkvist

Daniel Holmkvist

Daniel är Head of Valuation på CBRE Sverige. Han har lång erfarenhet av fastighetsbranschen. Han arbetar med internationella investerare både i Sverige och gränsöverskridande kunder samt svenska lokala investerare, fonder och fastighetsbolag. Medlem av Royal Institution of Chartered Surveyors (MRICS) och auktoriserad värderare av Samhällsbyggarna.
Kontaktuppgifter: +46 709-792771

daniel.holmkvist@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen