CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

De 5 mest lästa artiklarna under 2021 på Sveriges Fastighetsblogg

I den här artikeln har vi sammanställt listan över de 5 mest lästa artiklarna under 2021. Vår VD Patrik Kallenvret och Pernilla Tallqvist, COO, har även summerat 2021, klicka här för att läsa mer.

God fortsättning på 2022!

Äntligen nytt år med stor förhoppning om bättre tider och minskad smittspridning. Innan vi stänger 2021 helt blickar vi tillbaka för att se vilka artiklar som intresserade flest läsare. 

Under 2021 har vi publicerat 1-2 artiklar per vecka på Sveriges Fastighetsblogg, skrivna av våra rådgivare och experter, samt externa gästförfattare. Vi har även publicerat många rapporter. De mest nerladdade rapporterna handlade om framtiden för nordisk logistik bortom covid-19.

Det är tydligt att det finns ett stort intresse för fastighetsbranschen och CBREs kunskap, insikter och erfarenheter. Utöver våra 8 000 prenumeranter på bloggen har vi ett stort antal läsare av bloggartiklarna på LinkedIn och Twitter.

De 5 mest lästa artiklarna på Sveriges Fastighetsblogg

1. Vad händer på den svenska fastighetsmarknaden 2021?
CBRE publicerade Swedish Real Estate Market Outlook 2021 där du kan läsa en sammanfattning av fastighetsbranschen, insikter om framtidens kontor, e-handel och hur bostadsmarknaden kan komma att se ut. Artikeln är skriven av Amanda Welander.

2. Flexibla hyresavtal – En växande trend på kontorsmarknaden
CBRE är ofta delaktiga i studenters examensarbeten. Den här artikeln summerar två studenters, Ida Kristoferson & Oscar Lithanders, uppsats om kontorsmarknaden. 

3. Morgondagens kontor
CBRE publicerade två rapporter om morgondagens kontor, en med fokus på EMEA och en med globalt fokus. Anders Hansén & Tom Wadegård summerar rapporterna som ger insikter kring företags strategier för fastigheter och lokaler samt utformning av arbetsplatser framåt.

4. SEPREF Q2 2021: Kontorshyrorna fortsatt stabila i Stockholm och Malmö men stigande i Göteborg
CBREs gäst bloggare, Karin Witalis, berättar i den här artikeln om den senaste SEPREF-rapporten.

5. För- och nackdelar med distansarbete - Lärdomar och framtida planering av arbetsplatserna efter Covid-19
CBRE har engagerat sig i nära diskussioner med både stora och mindre företag om deras lärdomar och framtida planering av arbetsplatserna efter Covid-19. Workplace-experterna Hanna och Ingrid berättar mer om detta i den här artikeln.

Min reflektion

Precis som förra året är det trångt i toppen bland de mest lästa artiklarna. Sedan 2018, då jag började arbeta i fastighetsbranschen och hos CBRE så har jag lärt mig otroligt mycket av mina kollegor, CBREs rådgivare och fastighetsexperter. Nu tackar jag för mig och tar mig an nya utmaningar i rollen som Head of Communications, Continental Europe, Advisory, CBRE. Jag fortsätter även att arbeta med Norden och kan varmt rekommendera vår nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog. Hoppas du prenumererar även på den.  

Vi ser verkligen fram emot det nya året, 2022, då vi på CBRE kommer fortsätta bjuda på kunskap, erfarenheter och vår arbetsvardag. Den 10 februari presenterar vi Market Outlook 2022, missa inte det! Kontakta din rådgivare på CBRE för att få en inbjudan. Kanske blir det årets mest lästa artikel även 2022!?

Följ gärna oss på CBRE Sweden på sociala medier: LinkedIn, Twitter och Instagram.

Läs mer om CBRE på vår hemsida: cbre.se

 

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne är Head of Communications, Continental Europe, Advisory Services samt head of Marketing & Communications, Nordics. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen

Kategorier