CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar två framstående uthyrare

CBRE meddelade nyligen att bolaget rekryterat 12 nya medarbetare, och målet är att fortsätta växa. Nu aviserar CBRE ytterligare rekryteringar. Det är två tongivande uthyrare från Kungsleden.

CBRE har lyckats manövrera väl genom pandemin och har i precis rätt tid börjat rekrytera igen för att ta sig an den ökande efterfrågan.

Som den ledande rådgivaren på den svenska fastighetsmarknaden befinner sig CBRE i en stark utvecklingsfas där bolaget expanderar sina tjänster i hög fart. Bolaget har tidigare meddelat att man bygger upp nordiska team, samt stärker samarbetet med CBREs bolag i övriga Europa och inom CBRE globalt.

De nya medarbetarna välkomnas av Daniel Jirhäll, ansvarig för Investor Leasing, Office, på CBREs Stockholmskontor. Teamet arbetar som uthyrningsrådgivare för kontor. Daniel kommenterar:

”Vi är så glada och stolta över att välkomna våra nya kollegor till teamet. Vi har väldigt stor efterfrågan på våra tjänster och det är med glädje jag kan meddela att vi nu gjort två betydelsefulla rekryteringar. Det är två riktigt duktiga rådgivare. Genom dessa rekryteringar stärker CBRE sin position ytterligare som ledande fastighetsrådgivare”.

De två nya medarbetarna är:

Alan Marofi

CBRE-Sweden-Alan-Marofi-1Alan kommer närmast från Kungsleden där han arbetat som uthyrare, kommersiella fastigheter, sedan 2019 och har dessförinnan arbetat på bl.a. Datscha. Alan tillträder sin nya tjänst den 20 december 2021.

 

Sophie Ring

cbre-Sweden-Sohie-RingSophie kommer också från Kungsleden, där hon arbetat som uthyrare, kommersiella fastigheter, sedan 2016. Dessförinnan arbetade hon på bl.a. Locum i cirka 8 år. Sophie tillträder sin nya tjänst den 10 januari 2022.

 

Både Sophie och Alan har varit mycket framgångsrika uthyrare under sina år på Kungsleden. De har varit mycket uppskattade av sina kunder.

CBRE söker fler kollegor till tjänster i Sverige och Norden. Du finner dem på Linkedin /cbresweden/jobs

Fler pressreleaser:

CBREs värderingsteam vinner igen och rekryterar två 

CBRE rekryterar Linda Kjällén som ansvarig för Hållbarhet

CBRE rekryterar Daniel Jirhäll som ny ansvarig till A&T Office Agency, Investor Leasing

CBRE rekryterar senior expert till Retail, Investor Leasing

CBRE rekryterar senior rådgivare

CBRE rekryterar tre toppnamn

Har du läst de senaste artiklarna på Sveriges Fastighetsblogg? Snapshots för Q3-21 samt;

Efter rekordförsäljningen: Nedskrivningar i city att vänta

Läs mer:

Fler nyheter om CBRE Sweden finner du på: www.Sverigesfastighetsblogg.se/Pressreleaser

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 350 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret är ansvarig för Capital Markets i Sverige och Norden.
Kontaktuppgifter: +46767633341

patrik.kallenvret@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen